Amopage

Hvordan redigere Sub Timing

- Views 4
Advertisement

Redigere timing på en videoens tekster er en enkel, men likevel tidkrevende prosess, avhengig av hvor out-of-sync dine teksting er med videoen. Du kan ha en enkel forsinkelse der du kan justere alle undertittel timing for en hel video, eller du kan ha en progressiv forsinkelse, der teksting er i en annen bildefrekvens og kjøre en annen tidskode. Heldigvis, siden undertittel filer er bare tidskodet tekst, er det flere gratis, open-source tekstredigeringsprogrammer som Subtitle Edit og Sub-tittel Workshop. Alternativt er Subs Rediger en gratis online undertittel redaktør for de som ikke ønsker å laste ned programvare; men det støtter bare SRT undertittel filer.

Du trenger

Undertekst Editor

Subtitle Edit

 • 1

Åpne nettleseren og gå til "http://www.nikse.dk/SubtitleEdit.&quot, Klikk på 'Last ned Subtitle Edit 3.2.2' tekst øverst på siden og vente på at programmet automatisk laste ned til din datamaskin. dobbelt~~POS=TRUNC på ".exe" programfilen når nedlastingen er ferdig og følg installasjonen på skjermen. Velg et monteringssted på datamaskinen din, godtar vilkårene for bruk og åpne Subtitle Edit.

2

Klikk på "+" ikonet i øverste venstre hjørne av skjermen for å finne dine innspill subtitle fil og åpne den i Subtitle Edit.

3

Trykk på "Video" -fanen øverst på skjermen og velg "Open Video File ..." Naviger til tilsvarende video i pop-up søkevinduet og åpne den i Subtitle Edit. Dine tekster og video skal vises ved siden av hverandre i hovedprogrammet skjermen. Du kan også velge "Vis / skjul Wave Form" fra "Video" -kategorien for å vise lydbølgene.

4

Forhåndsvise video og undertittelen sammen ved å bla gjennom videoen og se hvor teksting er miss timet.

5

Fremhev ett av undertekst linjer og klikk på fanen "Adjust" i nedre venstre del av skjermen. Hvis teksting synes å være mis-timet for hele videoen, merker den første undertekst linje og klikk på "Set Start og Offset resten" knappen.

6

Klikk på "Synkronisering" -kategorien og velg "Change Frame Rate" og justere undertekster til videoens frame rate. Merk at dette ikke kan være mulig med alle videoer.

7

Juster undertittel timing manuelt ved å merke alle undertittel linje. Bruk den innebygde Juster Modustaster, som "Set Start Time", "Set End Time" og "opp" og "ned" pilene for å justere hver undertittel manuelt til riktig timing.

8

Klikk på "Format" drop-down boksen øverst på skjermen og velg "SubRip (.srt)." Klikk på "Encoding" drop-down boksen og velg "UTF-8". Klikk "Fil" og "Lagre som" for å lagre den nylig redigerte tekstfilen til datamaskinen.

Subs Edit (Online)

1

Åpne nettleseren og gå til "http://www.subsedit.com/.&quot, Klikk på '' alternativet for å korrigere enkle undertittel forsinkelser eller 'Time Delay Correct Teksting Juster Teksting Progressive tidsforsinkelse' for en gradvis ut-av -sync undertittel spor. Merk at Subs Edit støtter bare .srt undertekster.

2

Finn innspill tekstfilen på datamaskinen. Dobbeltklikk på ikonet for å åpne den i datamaskinens standard tekstlesning eller redigering program.

3

Marker hele tekstdokument. Høyreklikk musen over den markerte teksten og velg "Kopier".

4

Høyreklikk input tekstboksen i åpne Subs Edit vinduet og velg "Lim inn." All undertittel tekst skal vises i tekstboksen. (Ved omlegging progressive forsinkelsestekster, hopper til trinn syv).

5

Juster enkelt undertittel timing i Simple Forsinkelse vinduet ved hjelp av "Seconds", "Minutter" eller "millisekunder" glideskinner og tekstbokser etter behov. For eksempel sette undertekster til å begynne to sekunder senere ved å skrive "2" inn i "Seconds" boksen.

6

Trykk på "Simple Delay" -knappen under glidebryteren alternativer for å automatisk justere alle dine undertekster timing.

7

Juster progressive forsinkelse undertekster ved å klikke på "Import" knappen på høyre side av "Progressive Delay" -vinduet. Velg den første undertittel og justere timingen ved hjelp av tidsforsinkelse "Seconds", "Minutter" eller "millisekunder" glideskinner. Trykk på "Set" knappen.

8

Marker den siste undertittel spor og justere tidsforsinkelse ved hjelp av "Seconds", "Minutter" eller "millisekunder" barer. Trykk på "Set" -knappen, og klikk "Bekreft" boksene så sjekk merker vises.

9

Klikk på "Apply Progressive Delay" -knappen nederst i høyre hjørne av innstillingsmenyen for å bruke en progressiv forsinkelse til hele filen.

10

Marker all den justerte teksten i Subs Rediger tekstboksen. Høyreklikk med musen og trykk på "Kopier". Lim inn nye undertekster tilbake i tekstredigering program og lagre filen.

Sub-tittel Workshop

1

Start nettleseren og gå til Sub-tittel Workshop nedlastingsside. Klikk den nyeste versjonen nedlasting for operativsystemet og vent til programmet for å lagre på din datamaskin. Dobbeltklikk på programmet er ".exe" setup-filen for å starte installasjonen. Følg instruksjonene på skjermen, godtar vilkårene for bruk og åpne under Tittel Workshop.

2

Klikk på "File" -fanen øverst på skjermen og velg "Load Subtitle". Bla gjennom innholdet på datamaskinen din via pop-up Windows Utforsker søk skjermen, markere dine innspill undertittel ikon og klikk på "Load" eller "Open", så all teksten vises i Sub-tittel Workshop.

3

Merk ønsket tekstingen du ønsker å redigere. Velg flere elementer ved å klikke det første elementet i listen og holde nede "Shift" knappen på tastaturet. Klikk på den siste undertekst slik at alle elementene i listen er uthevet.

4

Klikk på "Rediger" fanen. Hold markøren over "Timing" pilen og velg "Set Delay".

5

Klikk på drop-down boksen i øverste venstre hjørne av Set Delay vinduet. Velg "+" alternativ hvis du trenger undertekster til å vises senere. Klikk på "-" alternativet hvis du vil at de skal vises tidligere.

6

Skriv inn mengden forsinkelse i nummererte feltet på høyre side av skjermen i form av timer, minutter, sekunder og millisekunder for eksempel å justere undertekster ett minutt, tretti sekunder og femti millisekunder tidligere eller senere, endring "00:00 : 00000" for å lese "00: 01:. 30050"

7

Klikk på "For All Subtitles" eller "For Valgte Teksting" boksen, avhengig av dine behov, og trykk på "Apply" -knappen.

8

Klikk på "File" -fanen øverst på skjermen og velg "Lagre som". Velg din utgang undertittel format, navngi filen og klikk "Lagre". Åpne videoen med dine nye undertekster for å teste deres timing og re-redigere etter behov.

Hint

Vise lydbølgeformer betraktelig bedre og raskere kan undertittel timing prosesser, som du kan se nøyaktig hvor dialog oppstår.

Subs Edit støtter bare .srt undertittel format.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-redigere-sub-timing/ "

相关文章!
 • Hvordan redigere et videoklipp Hvordan redigere et videoklipp
  - 阅 1

  Hvordan redigere et videoklipp. Når vi først får våre hjem videokameraer har vi en tendens til å bare ta masse video. Hjemmet video skaperen lærer snart at ingen ønsker å se en times video av ditt barns bursdagsselskap. I stedet for å sette kameraet

 • Hvordan redigere en utfyllbare PDF Hvordan redigere en utfyllbare PDF
  - 阅 0

  Portable Document Format (PDF-filer), utviklet av Adobe, og er mye brukt på nettet fordi Adobes gratis leseren program lar hvem som helst åpne og skrive ut en PDF-fil fra en personlig datamaskin. Mens PDF-filer vanligvis ikke kan endres, kan en stati

 • Hvordan redigere en film scene
  - 阅 0

  Scenen har blitt skutt og opptakene har nettopp blitt gitt til redaktøren. Direktøren trenger en kopi av scenen i morgen, og du ikke har vært på settet i det hele tatt å se hva som har skjedd. Følg denne opplæringen, og du vil vite nøyaktig hva du sk