Amopage

Hvordan redigere Quicktime filmer

- Views 0
Advertisement

Hvordan redigere Quicktime filmer


En QuickTime-film, med en MOV filtypen, butikker og komprimere lyd, effekter, effekter og tekst. MOVs ble utviklet spesielt for redigering. Apples QuickTime Player, gratis for nedlasting, ikke bare lar deg konvertere og eksportere video til og fra en rekke forskjellige formater, men det kommer også utstyrt med grunnleggende redigeringsverktøy for å klippe og lime deler av lyd og video. QuickTime kan du også kombinere separate spor til én.

Velge del av en fil

Last ned og installer QuickTime Player. Du må godta sin lisensavtale for å fullføre nedlastingen. Åpne QuickTime ved å klikke på produktikonet.

Åpne videofilen ved å klikke på "File" øverst på verktøylinjen QuickTime. Velg "Åpne fil ..." og finne filmen i Finder-vinduet. Klikk "Open".

Velg den delen av filen du vil redigere ved å dra inn- og markører for å omgi den delen av filen. Disse markørene vises som to halv pil pekere på tidslinjen. Alternativt, plasserer du markøren på tidslinjen og trykk på "I" eller "O" på tastaturet for inn- og merker.

Slett alle andre deler av filen ved å velge "Edit" og deretter "Trim til markering" på verktøylinjen QuickTime. Dette vil slette de delene av video utenom inn og ut merkene.

For å fjerne den markerte delen, velg "Edit" og deretter "Slett".

Å bare klipp ut denne delen av filen, velg "Edit" og deretter "Kopier" eller "Cut". Deretter åpner andre videofilen og bruke "Edit" og deretter "Lim inn" for å legge den delen inn i filen.

Klikk "Fil" og "Lagre som" for å endre navn på den redigerte filmen samtidig som du beholder ditt gamle filmfilen.

Kombinere Separate QuickTime-filmer

Åpne begge filmene i sine egne spillere vinduer.

Klikk på "Window" til å trekke ut et spor fra filen og legge den til en annen film. Velg «Vis filmegenskaper" for å se de separate audio, video, effekter og tekstspor.

Velg sporet du ønsker å kopiere eller slette fra klippet, og klikk deretter på "Extract". Hold "Shift" tasten for å velge flere spor, for eksempel lyd og tekst titler. QuickTime oppretter en ny film fil med de valgte sporene. Legg disse inn i en ny film ved å velge filen med de utpakkede spor med "Edit" og deretter "Select All". Kopier filene ved å velge "Edit" og deretter "Kopier". Åpne filen der du vil sporene, plasserer du markøren der du vil at sporene til start, og velg "Edit" og deretter "Legg til film».

Klikk "Fil" og "Lagre som" for å endre navn på den redigerte filmen samtidig som du beholder ditt gamle filmfilen.

Hint

QuickTime legger akkurat den tiden du klippe til en ny fil for video, tekst og effekter. For eksempel 15 sekunder av videoen til som 15 sekunder med video i den nye filmen. Imidlertid kan Quick strekke eller komprimere sporet. For å gjøre dette, plasserer inn- og markører for varigheten du ønsker sporet strukket eller komprimert i den nye filmen. Velg deretter "Edit" og deretter "Legg til i markering og skaler».

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-redigere-quicktime-filmer/ "

相关文章!
 • Hvordan redigere en film scene
  - 阅 0

  Scenen har blitt skutt og opptakene har nettopp blitt gitt til redaktøren. Direktøren trenger en kopi av scenen i morgen, og du ikke har vært på settet i det hele tatt å se hva som har skjedd. Følg denne opplæringen, og du vil vite nøyaktig hva du sk

 • Hvordan Åpne QuickTime-filmer i iMovie
  - 阅 0

  iMovie er en enkel og allsidig video-redigering program laget av Apple. Hvis du eier en Mac, så iMovie kan være videoredigeringsprogram for deg. Men det er sporadisk problemer med det. Ett problem er at det ikke kan direkte redigere QuickTime-filer,

 • Hvordan redigere QuickTime-filmene med Pinnacle
  - 阅 0

  QuickTime er en media format utviklet av Apple Inc. Siden versjon 12.1, har Pinnacle Studio støttet QuickTime-film format. Hvis du ta videoer med en enhet som bruker QuickTime format, kan du importere filen til Pinnacle. I tillegg kan du eksportere v