Amopage

Hvordan redigere hjemmelagde filmer

- Views 2
Advertisement

Hvordan redigere hjemmelagde filmer


Dette er en steg-for-steg guide som vil lære deg hvordan du kan redigere dine egne hjemmelagde filmer ved hjelp av Windows Movie Maker. Dette er en veldig morsom, men utfordrende prosess. Belønningen er fantastisk, som du kan vise den til familie og venner!

Du trenger

Hjemmelaget filmklipp

Windows Movie Maker

Bruksanvisning

Åpne Windows Movie Maker, hvis du ikke er sikker på om du har det, kan du gjøre et søk etter den på datamaskinen din. Hvis du ikke har det, kan du gå til http://www.microsoft.com/downloads å laste ned en gratis kopi.

Klikk på FILE øverst til venstre, og velg Importer medieelementer (hvis på datamaskinen) eller importere fra DIGITAL VIDEO CAMERA (hvis filmen er i kameraet) i rullegardinmenyen. Finn din hjemme-laget film og klikk på Importer. (Se bilde)

Hvordan redigere hjemmelagde filmer


Du skal nå se filmen. Dra filen til den første boksen.

Hvordan redigere hjemmelagde filmer


Det er alltid en god idé å starte med tittelen / studiepoeng. Under Rediger, klikk på titler og kreditter, og du kan velge mellom fire alternativer der. (Se bilde)

Hvordan redigere hjemmelagde filmer


Den SPLIT alternativet er en fin måte å kutte filmen i forskjellige seksjoner, slik at du kan sette overganger eller effekter. For å gjøre det, klikker du den første filmen, og klikk deretter på PLAY-knappen. Når du kommer til den delen der du ønsker å sette en overgang / effekt, klikk på SPLIT. Hvis du ikke liker hvor du hadde den kuttet, klikk undo-knappen. (Se bilde)

Hvordan redigere hjemmelagde filmer


Etter at du har gjort noen splittelse, kan du legge til noen kule overganger. Under Rediger, klikk på overganger. Dobbeltklikk på en av overgangene for å kunne se på vinduet. Dra valgt en til boksen nedenfor. (Se bilde)

Hvordan redigere hjemmelagde filmer


Effekter er en fin måte å sprite opp filmen - Den legger visse effekter til en viss klipp. Du kan velge mellom de mange effekter som Sephia farger, svart og hvitt, multi-farge, zooming i en bestemt del. Klikk på EFFEKTER under Edit, velge hvilken effekt du vil. Dobbeltklikk på effekt for å kunne se på mini-skjermen. Når du har valgt den effekten du ønsket for klippet, dra det til den lille boksen i klippet. (Se bilde)

Hvordan redigere hjemmelagde filmer


Etter at du er ferdig med å legge til overganger, effekter, titler og kreditter, er du nå klar til å publisere det! Når du publiserer filmen, det sparer den til et annet format som gjør at det å være spillbart.

Klikk på Publiser til denne datamaskinen på venstre side, navnet på filmen, og klikk på Neste. Velg deretter publisere. Gratulerer! Du er ferdig med å redigere din egen hjemme-laget film!

Hvordan redigere hjemmelagde filmer


Hint

Se en hvordan video under Ressurser!

Hvis du ikke er fornøyd med en bestemt ting du har gjort i filmen, kan du klikke på angreknappen (bilde i trinn 5)

Du kan publisere denne skal vises på din egen TV, eller du kan sende dem til venner og familie via e-post.

Bruk aldri noen opphavsrettsbeskyttet materiale!

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-redigere-hjemmelagde-filmer/ "

相关文章!
 • Hvordan redigere en film scene
  - 阅 0

  Scenen har blitt skutt og opptakene har nettopp blitt gitt til redaktøren. Direktøren trenger en kopi av scenen i morgen, og du ikke har vært på settet i det hele tatt å se hva som har skjedd. Følg denne opplæringen, og du vil vite nøyaktig hva du sk

 • Hvordan redigere Quicktime filmer Hvordan redigere Quicktime filmer
  - 阅 0

  En QuickTime-film, med en MOV filtypen, butikker og komprimere lyd, effekter, effekter og tekst. MOVs ble utviklet spesielt for redigering. Apples QuickTime Player, gratis for nedlasting, ikke bare lar deg konvertere og eksportere video til og fra en

 • Hvordan redigere en film Med Nero Hvordan redigere en film Med Nero
  - 阅 0

  Nero er kjent som en software brennende verktøy, men det er massiv samling av applikasjoner innen Nero start Smart inkluderer en enkel film editor. Med denne filmen editor, kan du kutte, trim, og sette sammen ulike klipp. Nero video editor er enkel å