Amopage

Hvordan redigere en film scene

- Views 0
Advertisement

Scenen har blitt skutt og opptakene har nettopp blitt gitt til redaktøren. Direktøren trenger en kopi av scenen i morgen, og du ikke har vært på settet i det hele tatt å se hva som har skjedd. Følg denne opplæringen, og du vil vite nøyaktig hva du skal gjøre og hva du ikke bør gjøre når du redigerer en film scene sammen.

Du trenger

redigering programvare

manus

opptakene

Hvordan redigere en film scene

Fange alle opptakene, være sikker på å merke det ved å enten skuddet navn / nummer, eller noe om hver tar for å hjelpe deg å huske.

Se på regisserte scene. Hvis du har notater fra regissøren, undersøke dem, også.

De fleste scenene starte med å innføre geografi, bestående av hvor vi er, hvem som er der, og hvor de er i forhold til plasseringen. Med dette i tankene, finne ønsket ta av master / vidvinkel og dra den inn i din tidslinje.

Ikke gjør et kutt med mindre det føles naturlig eller sømløs. Bare fordi du kan betyr ikke at du alltid bør.

Som spenningen øker gradvis redigere selv nærmere tegn. Fra og med vidvinkel, gradvis fremgang i nærbilde. Når spenningen avtar, tilbake ut til det brede bildet.

Pass på at hvert kutt tilsvarer. Hvis Wide Shot kutt til et medium shot of Character A, når vi kuttet til Character B det må være hans middels skudd ellers vil det se risting.

Vær tro mot følelsene av scenen. Hektiske scener krever mye raske kutt mens dramatiske scener generelt krever mindre kutt.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-redigere-en-film-scene/ "

相关文章!
 • Hvordan ta opp film Scene
  - 阅 0

  Skyting en film scene kan være svært utfordrende. Så mange ting som må tas i betraktning, og skyte en dårlig scene kan skape kaos på filmen. Her er noen grunnleggende å huske på når du bestemmer hvordan du skal lede en scene. Bruksanvisning Forskjell

 • Hvordan redigere hjemmelagde filmer Hvordan redigere hjemmelagde filmer
  - 阅 2

  Dette er en steg-for-steg guide som vil lære deg hvordan du kan redigere dine egne hjemmelagde filmer ved hjelp av Windows Movie Maker. Dette er en veldig morsom, men utfordrende prosess. Belønningen er fantastisk, som du kan vise den til familie og

 • Hvordan redigere en film Med Nero Hvordan redigere en film Med Nero
  - 阅 0

  Nero er kjent som en software brennende verktøy, men det er massiv samling av applikasjoner innen Nero start Smart inkluderer en enkel film editor. Med denne filmen editor, kan du kutte, trim, og sette sammen ulike klipp. Nero video editor er enkel å