Amopage

Hvordan redigere en film Med Nero

- Views 0
Advertisement

Hvordan redigere en film Med Nero


Nero er kjent som en software brennende verktøy, men det er massiv samling av applikasjoner innen Nero start Smart inkluderer en enkel film editor. Med denne filmen editor, kan du kutte, trim, og sette sammen ulike klipp. Nero video editor er enkel å bruke og etter å lære de grunnleggende kontrollene, vil du være i stand til å kutte sammen ulike klipp på datamaskinen og konvertere dem til en endelig filmfil og brenne den direkte til en DVD.

Du trenger

Nero Vision Software

Bruksanvisning

Åpne Nero start smart og velg "Photo / Video" -ikonet. Bla gjennom listen alternativene og klikk på "Edit Video" alternativet. Den har et ikon med en saks som skjærer seg gjennom en film strip.

Vent til "Nero Vision" for å laste. Et nytt prosjekt vil automatisk laste. Hovedvinduet for redigering programvare har en forhåndsvisningsvindu i venstre hjørne, er en redigering tidslinjen på bunnen av skjermen, og øverst til venstre i programvaren tabbed alternativer på "filer", "Transitions", "spesialeffekter", og "Titler".

Importere filer i prosjektet ved å klikke på "Import" -ikonet, som har et bilde av et forstørrelsesglass og en mappe. Velg flere videofiler og vente et sekund for at programmet skal behandle dataene.

Klikk og dra en videofil i "Timeline" -vinduet. Den "Timeline" vinduet har to visninger. Den "Basic" visningen viser firkantede klippet forhåndsvisninger av videoene; den "Utvidet" view funksjoner lyd tidslinjer og spor for effekter. Bruk "Basic" view for å organisere klippene, og "Utvidet" syn for de ekstra detaljene.

Trim og redigere klippet i "Preview" -vinduet. Legg merke til at under "Preview" -vinduet er et annet verktøy for redigering. "Play" og "Stop" lar deg forhåndsvise klippet. Den "fullskjerm" -ikonet utvider videoen for å se detaljene i et klipp. Den "Snapshot" -ikonet skaper et stillbilde fra gjeldende ramme du er på. "Record Audio" ikonet lar deg spille inn voice-overs, eller noen lydeffekter du ønsker å legge til i prosjektet. "Split Item" skiller et klipp til flere klipp for enklere redigering.

Klikk på "Scissors" -ikonet for å legge inn "Cut Mode". Denne modusen lar deg trimme opptakene av forsiden og baksiden av et klipp. Du kan også klippe opptakene i den utvidede tidslinjen ved å klikke og dra den frem eller bak, av filen.

Legg video effekter til prosjektet ved å klikke på "Video Effects" fanen. Effekter inkluderer "Fire", "Motion Blur", "fargefiltre", "gråtoner" og mange flere. Trykk på "Play" -ikonet for å bruke effektene og forhåndsvise dem umiddelbart.

Legg tekst til prosjektet ved å gå til den utvidede tidslinjen og dra en tekst alternativ til "Text" i tidslinjen. Først velger en animert teksttype. Nero har standard tekst, og mer avansert tekst som type omtalt i "Star Wars" eller "The Matrix". Legge til tekst i pop-up-dialogboksen, og klikk "Change font" for å redigere fonter. Klikk og dra kanten av teksten for å gjøre det lenger.

Dra og slipp overganger i mellom scener på "Basic" tidslinje vinduet. Bruk "Play" -ikonet for å se en forhåndsvisning av overgangen. Noen ganger kan de kutte et klipp av.

Ferdigstille filmen ved å trykke på "Neste" -knappen. Velg å "Export" filmen, lage en DVD, lage en CD, eller spille inn filmen direkte til en plate uten å lage en meny eller ekstra alternativer. Klikk på "Lagre" -ikonet nederst i programvaren som helst for å redde prosjektet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-redigere-en-film-med-nero/ "

相关文章!
 • Hvordan redigere en film scene
  - 阅 0

  Scenen har blitt skutt og opptakene har nettopp blitt gitt til redaktøren. Direktøren trenger en kopi av scenen i morgen, og du ikke har vært på settet i det hele tatt å se hva som har skjedd. Følg denne opplæringen, og du vil vite nøyaktig hva du sk

 • Hvordan redigere Quicktime filmer Hvordan redigere Quicktime filmer
  - 阅 0

  En QuickTime-film, med en MOV filtypen, butikker og komprimere lyd, effekter, effekter og tekst. MOVs ble utviklet spesielt for redigering. Apples QuickTime Player, gratis for nedlasting, ikke bare lar deg konvertere og eksportere video til og fra en

 • Hvordan lage oppstartbar CD med NERO
  - 阅 0

  Her er hvordan å lage en oppstartbar CD med Nero for Windows XP. Du trenger En tom CD ISO-fil Bruksanvisning Å lansere Nero: Klikk på Start> Programmer> Ahead Nero, og velg Nero-Burning Rom. Hvis veiviseren Nero åpnes, lukkes veiviseren ved å velge