Amopage

Hvordan Rate House Cleaning Services

- Views 0
Advertisement

Hvordan Rate House Cleaning Services


Velge et hus rengjøring er ikke alltid lett. Mange forbrukere snakke med venner eller søk online vurderinger når du velger riktig selskap. Når en rengjøring gjør en god jobb (eller en forferdelig jobb) hjelper det å forlate selskapet en vurdering. Å gi en vurdering vil tillate andre mennesker som søker etter denne tjenesten for å lære mer om din erfaring med selskapet. Det er flere måter å gjøre dette, inkludert anmeldelse nettsteder og registrere en klage med organisasjoner som Better Business Bureau (BBB).

Bruksanvisning

 • 1

Sjekk ut gratis online vurdering nettsteder. Nettsteder som Yelp tillater folk å lese og skrive anmeldelser om huset renholdstjenester. Medlemskap til dette nettstedet er gratis, men du må opprette en konto for å forlate en gjennomgang.

2

Sjekk ut medlemskap vurdering nettsteder. Nettsteder som Angie liste lar deg skrive og lese anmeldelser. Som i 2010, mer enn 1 million forbrukere brukte denne listen for å finne service selskaper. Det er en liten medlemsavgift for dette nettstedet, som varierer avhengig av hvor du bor (forvente å betale $ 59 til $ 67 for et årlig medlemskap).

3

Skriv en anmeldelse med nettstedet Jabber, som lar forbrukerne å skrive og bla vurderinger på lokale renholdstjenester. Den har også et forum delen, som lar forbrukerne til å diskutere deres favoritt (og minst favoritt) selskaper.

4

Vurdere å kontakte Better Business Bureau. Et annet alternativ for vurdering en bolig rengjøring (hvis du har hatt en dårlig erfaring) er i kontakt med Better Business Bureau. Denne organisasjonen løser konflikter mellom forbrukere og bedrifter. Etter å ha registrert en klage, vil BBB kontakte selskapet og gi dem en mulighet til å løse problemet. Dersom selskapet ikke løser kunden klage til BBB standarder, kan de bli rangert ned (BBB bruker en A til F scoring modell).

Hint

Når du skriver en anmeldelse på et selskap, være så detaljert som mulig. Gi eksempler på hva huset rengjøring gjorde det bra (eller dårlig). Dette vil gjøre en vurdering mer nyttig for folk handler for et hus rengjøring.

Hvis du er misfornøyd med tjenesten, sørg for å ringe virksomheten og klage. Mange bedrifter vil prøve å gjøre det riktig ved å korrigere problemet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-rate-house-cleaning-services/ "

相关文章!
 • Hvordan selge Window Cleaning Services Hvordan selge Window Cleaning Services
  - 阅 0

  Det er i utgangspunktet to markeder å selge vindu renholdstjenester til: næringseiendommer og boligeiendommer. Vasking av vinduer bedrifter er ganske lett å kjøre og har lave oppstart og markedsføringskostnader. Privatkundene er de enkleste og billig

 • Hvordan lage en Cleaning Services Balanse Hvordan lage en Cleaning Services Balanse
  - 阅 0

  Alle typer bedrifter skape en balanse ved slutten av hver regnskapsperiode. En balanse er et finansregnskap som viser et "øyeblikksbilde" av selskapets finansielle stilling på den aktuelle datoen den er forberedt. En balanse for en rengjøring li

 • Hvordan finne en god Cleaning Service
  - 阅 0

  Det er nok av renholdstjenester tilgjengelig, men å finne en god en kan være utfordrende. Vaske-service som er minst kostbare er kanskje ikke den beste kandidaten for ditt hjem. Kanskje deres arbeid er slurvete eller uorganisert. Likeledes kan de dyr