Amopage

Hvordan Produksjon trepellets for en pelletskaminen

- Views 1
Advertisement

Hvordan Produksjon trepellets for en pelletskaminen


Pelletsovner kan spare deg for hundrevis av dollar eller mer på hjemmebane oppvarming regninger. De ligner på vedovner, men de brenner pellet drivstoff i stedet, og er mer energieffektive. Du kan kjøpe pellet drivstoff på fôr butikker, men det er mer økonomisk å lage din egen. Etter en investering av utstyr slik som en hammermølle og en pelletmølle, kan man bruke resirkulert avfallspapir, kartong, verksted avfall og annen biomasse for å danne inn i brennbare pellets. Ved hjelp av resirkulerte materialer også hjelpemidler for miljøet.

Du trenger

Sagflis, papp, papir eller annen biomasse

hammer mølle

bøtter

Sprayflaske

Vann

pellet mill

Bag

Bruksanvisning

Skjær biomassen i biter som er tilstrekkelig små til å passe inn i trakten til hammermøllen. Bruk resirkulert biomasse slik som sagmugg, resirkulert avispapir og papp eller verksted og avling avfall. Pass på at biomassen er fri for stifter, plast eller folie belegg, steiner eller andre fremmedlegemer som kan skade kvernen.

Slå på hammermølle og plassere en stor bøtte på slutten sjakten. Mate ren biomasse til beholderen sakte å makulere det. Arbeid gjennom hele biomassen selv om du trenger mer enn en bøtte for strimlet produkt.

Pass på at biomassen har riktig mengde fuktighet. Du må kanskje legge litt vann fra en sprayflaske og bland godt. Fuktighetsinnholdet bør være mellom 10 og 20 prosent.

Slå på pellet mill og vent til det å varme opp. Møllen må være varmt nok til å slå fuktigheten i biomassen til damp som vil distribuere ligninet i materialet. Lignin finnes naturlig i biomasse og er det som holder pellets sammen.

Sagt på en annen bøtte under pellet mill sjakten. Mate biomasse inn i trakten til pelletmøllen. Fabrikken vil presse biomassen til pellets og sende dem ut av sjakten i beholderen.

Gi pelletmøllen et par sekunder etter tilførsel av den siste av biomassen i trakten for å løse ut alle pelletene. Slå av møllen. La pellets kult, og lagre dem i en forseglet pose på et tørt sted.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-produksjon-trepellets-for-en-pelletskaminen/ "

相关文章!
 • Hvordan Tenn trepellets
  - 阅 2

  Trepellets er laget av resirkulerte rester av tre produksjon og sagbruks som sagflis, små tidsavgrensninger og spon. De er kompakte, og gir mulighet for effektiv brenning. På grunn av ensartet størrelse og form av pellets, kan en spesiell kaminen mat

 • Hvordan sammenligne trepellets
  - 阅 0

  Ifølge Pellet Fuels Institute, var det ca 1 million pelletsovner og peisinnsatser blir brukt i hjem over hele USA og Canada i 2009, og mer enn 80 fabrikker i Nord-Amerika som produserer trepellets ved å komprimere sagmugg og flis. Mens industristanda

 • Hvordan du rengjør en tre pelletskaminen
  - 阅 0

  Hvis du bruker en tre pelletskaminen å varme opp boligen din, er det viktig at du holder den ren for å sikre optimal oppvarming samt sikker drift av enheten. Avhengig av hvor mye du bruker tre pelletskaminen, bør grunnleggende rengjøring gjøres et pa