Amopage

Hvordan Presenter Keynote Speaker

- Views 0
Advertisement

Hvordan Presenter Keynote Speaker


Hvis du er vert for en eksamen, møte, event eller andre funksjoner, må du introdusere en keynote speaker. En hovedtaler kan bringe visdomsord og kunnskap som er verdifull for publikum. Forstå den riktige måten å innføre en god keynote speaker kan være forskjellen mellom kjedelig publikum til tårer eller motiverende og piquing sin interesse. Keynote speaker og publikum fortjener en skikkelig introduksjon.

Du trenger

Båndopptaker

Bruksanvisning

Les keynote speaker biografi og annen relevant informasjon knyttet til høyttaleren. Noen innledere vil gi en kort oversikt for seremonimester å lese. Men hvis ikke, intervjue høyttaleren og stille relevante spørsmål eller forskning internett for interessante fakta om høyttaleren.

Lag en punktliste av de viktigste punktene for å nevne i innledningen. Merk eventuelle særskilte opplærings prestasjoner, priser og merke accomplishments.Note siste prestasjoner som er relevante for ditt arrangement.

Organisere og skrive ut punktliste i en logisk rekkefølge. Begynn med talerens navn, alder, fødested, utdanningsbakgrunn og hvordan den forholder seg til hva høyttaleren er i dag kjent for. Pass på at alle prestasjoner, heder og siste nytt er oppført. Gi en kort beskrivelse av talerens karakter og personlighet.

Øv introduksjon, gjentatte ganger, før du har det i minnet. Du kan øve foran noen for deres tilbakemeldinger eller foran et speil. Også, registrere deg selv med en båndopptaker for å perfeksjonere timing.

Snakk med klar stemme, på arrangementet. Husk å stå høyt, smile og stråle med tillit når du introduserer din keynote speaker. Lag en sterk avslutning på rally gjestene å spenning om høyttaleren, for eksempel: "Med stor ære, jeg presentere (si høyttaler navn). Gi dem en handclap "eller noe lignende.

Hint

Ideelt sett bør innføringen være lenger enn et minutt eller to.

Unngå å fortelle vitser; du er der for å introdusere høyttaleren.

Uttale keynote speaker navn riktig - spør ham om det å være sikker.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-presenter-keynote-speaker/ "

相关文章!
 • Definisjonen av en Keynote Speaker Definisjonen av en Keynote Speaker
  - 阅 0

  Begrepet "keynote speaker" kommer fra den rituelle Frisør sangere praktisere en keynote før synge en sang. Med andre ord, setter keynote tonen for sangen, akkurat som en god keynote speaker gjør introdusere et tema for et møte eller en annen hen

 • Hva er en Keynote Speaker?
  - 阅 0

  På store konvensjoner, faglige samlinger eller oppgradering seremonier, alle er samlet på begynnelsen eller slutten av en hendelse for å høre en person diskutere emnet på hånden. Denne personen er hovedtaler. De er ansvarlige for enten rammer grunnla

 • Hvordan Presenter kinesisk kultur til utlendinger
  - 阅 0

  Å gi en generell oversikt over kinesisk kultur for utlendinger kan være vanskelig fordi omfanget er så stort. I tillegg kan regionale variasjoner i mange tro og praksis være en kilde til fascinerende samtale mellom to kinesiske folk av ulike etniske