Amopage

Hvordan Pose en familie på fem

- Views 1
Advertisement

Hvordan Pose en familie på fem


Opprette en positur for fotografering kan være en utfordring, avhengig av stilen av familien og temaet for innstillingen. En annen variabel som kan gjøre et bilde sitter vanskelig er alderen til barna. Små barn kan bli urolig raskt, krever raske arbeid og fantasifull innsats for å holde dem lykkelige. Utgjøre en familie på fem i en attraktiv måte, betaler oppmerksomhet til balanse og proporsjoner, for å oppnå en behagelig familie bilde.

Du trenger

Drop (fast eller tema)

Krakker eller stoler

trinn avføring

Rangler eller leker

Bruksanvisning

  • 1

Bruk et bakteppe som passer familien. For eksempel velge et bakteppe med en scene på den hvis familien har spesifikke interesser. Et bakteppe med en blomstereng eller en snødekte landskapet kan gjøre en meningsfull familie bilde. På samme måte kan et bakteppe i en farge som svart, hvit eller brun skape en kraftig effekt når kontrast mot familiens klær.

2

Bruk krakker eller stoler for foreldre å sitte på ved siden av hverandre i midten av bildet. Juster høyden på en krakk eller stol, om nødvendig, for å skaffe mannen høyere enn kvinnen.

3

Plassere en ungdom eller et familiemedlem står bak og mellom foreldrene. Har dette barnet stå på et trinn krakk, hvis det er nødvendig, slik at barnet vil være høy nok til å plassere en hånd en hver forelder skulder.

4

Plasser de to gjenværende familiemedlemmer - mindre eller yngre barn, kanskje - foran foreldrene. Småbarn og babyer kan sitte på foreldrenes runder mens eldre barn kan knele eller sitte på trinn avføring nær foreldrenes ben.

5

Har foreldrene vippe hodet litt mot hverandre og har de to familiemedlemmene sitter på foreldrenes fang eller foran foreldrene lene hodet mot hverandre. Vippe hoder gjør familiemedlemmer synes nærmere.

6

Spør familiemedlemmene sitter i front for å plassere hendene i fanget. Hvis foreldrenes hender er synlige, be dem om å plassere hendene i fanget. Utseendet til hender i bildene kan virke klønete, så gjemmer hendene i runder vil minimere dem.

7

Oppmuntre hyggelige smiler fra familiemedlemmer. Hvis du har veldig små barn i bildet, prøv å få de eldre familiemedlemmer til å holde stilt og smiler mens du arbeider med ungdommene. Dette vil gjøre det mulig å knipse bilder raskt når du får et godt smil fra de små. Shake rangler eller leker for å få barna til å se på kameraet og smil.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-pose-en-familie-pa-fem/ "

相关文章!