Amopage

Hvordan Plate Forretter

- Views 1
Advertisement

Hvordan Plate Forretter


Plating en mat refererer til å presentere elementet på en plate på en måte som er fristende og tiltalende. Siden våre øyne se maten selv før vi tar den første bitt, plating maten i en fristende måte blir en svært viktig del av enhver matopplevelse. Når serverer forretter, er målet å gi små biter av mat for gjestene å nyte med drikke til hovedretten serveres - nok å bare skjerpe appetitten uten å fylle dem. Balanse, enhet, fokus og strømningen er primære hensyn når mat plasseres på platen.

Du trenger

Papir

Blyant

forretter

Garnityr

Platter

Bruksanvisning

Tegn flere enkle skisser som representerer formen av den plate eller tallerken, plassere appetittvekkere på forskjellige steder og posisjoner på tallerkenen. Du skaper en visuell praksis tallerken som vil avklare den mest visuelt tiltalende layout av forrett. Planlegging fremover er et viktig skritt. Når du setter den faktiske appetittvekkere på plate, trenger du ikke ønsker å bli flytte dem rundt. Dette kan skape et rotete utseende til tallerken, som ville være unappealing.

Hold det enkelt. Du vil at maten skal se fristende, men ikke altfor komplisert eller dum. Du ønsker ikke å skape noe mer arbeid enn nødvendig, spesielt hvis du trenger å re-plate forrett flere ganger. Alt på plate eller tallerken bør være spiselig og komplementære til smaken av appetittvekker. For eksempel, i stedet for uspiselige elementer, bruke fargerike garnityr som sitronskiver eller friske urter.

Ordne mat, som starter i midten av platen og bygge utover. Dette lar deg lage presentasjonen på en ryddig måte, slik at du kan forbedre utseendet på maten som du flyttet utover. Dette bidrar også unngå å børste en hylse eller gir bort mat som allerede er belagt. Lagre foran på plate eller tallerken for de mest attraktive forrett. Skape en liten høyde til den bakre delen av den tallerken, ved mounding eller stabling av appetittvekkere attraktivt. Typisk bør mat presentasjon være lav på forsiden og stiger svakt oppover mot baksiden av platen.

Tenk på fargen som du plating forretter. Hvis forretter du serverer er tørt i farger, lyse utseendet på plate med fargerike garnityrer og grønnsaker. Friske urter, kiler av frukt, et dryss av ristede sesamfrø eller noen lyse røde chili peppers er noen eksempler på rikdom og glans av farger du kan ta med til platen.

Hint

En forrett er en liten del av mat eller drikke tas før et måltid for å stimulere ens appetitt. Forretter spenner fra rå grønnsaker eller knekkebrød med ost til mer forseggjorte retter som rekecocktail, vårruller og bruschetta. Variasjonen er uendelig. Bruk fantasien din.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-plate-forretter/ "

相关文章!
 • Hvordan Plate en Dessert Hvordan Plate en Dessert
  - 阅 0

  En av de tingene som skiller fagfolk fra hjem kokker er plate presentasjon. Selv en relativt uformell restaurant forstår at kundene ønsker deres mat å se bra ut, så vel som smaker godt. Selv plating kan være mystisk for layperson, det er avhengig av

 • Hvordan Plate Albums Hvordan Plate Albums
  - 阅 0

  En av de mest misforståtte områdene som selger poster er å sette en pris. Mange som arver en samling eller kjøpe noen poster ved et verft salg blir glade når de ser høye priser i en prisguide. Det de ikke vet er, sine poster er sannsynligvis ikke i N

 • Hvordan plate med saus
  - 阅 1

  Ved å spise en fine dining etablering det er lett å forelske seg i den vakre mat så vel som smaken. Presentasjonen er en viktig del av god mat og ekstra tid til å organisere en plate for å se like appetittvekkende som det smaker vil sikkert imponere