Amopage

Hvordan Plant en japansk Plum Tree

- Views 1
Advertisement

Hvordan Plant en japansk Plum Tree


Den japanske plomme er den vanligste rekke plommer i amerikanske dagligvarebutikker. Japanske plommer faktisk kommer fra Kina og gjort sin vei til Amerika på 1800-tallet. Dette vakre treet viser delikate, hvite blomster tidlig om våren og bærer sine røde plommer fra slutten av mai til begynnelsen av juli. Den vokser til en høyde på 15-20 fot og duftende blomster om våren tiltrekke mange bier og sommerfugler. Det finnes flere varianter av japanske plommer, de to vanligste er Santa Rosa og Satsuma. Disse trærne kan håndtere varme temperaturer og litt tørt også, men er ikke tolerant av svært kalde vintre. Det er noen grunnleggende å vite når plante disse trærne, og når du har lagt dem til hagen din vil du bli belønnet med vakre blomster og søt frukt.

Du trenger

Japansk plommetre

Matjord med 5,5-6 pH

Pine halm mulch

Bruksanvisning

Grav et hull så dypt som roten ballen og bredden av røttene. Bland i en god matjord som har en 5,5-6 pH-nivå. Plant i en solrik beliggenhet.

Plassere treet inn i hullet. Toppen av røttene skal sitte ca 1 tomme over bakkenivå. Hvis det er nødvendig, grave hullet litt dypere eller fylle på med mer jord. Pass på at treet er innstillingen nivå i hullet. Fyll omtrent halvveis fullt med jord og vann. Fyll hullet resten av veien. Pakk ned i jorda med en spade.

Space trærne ca 20-25 fot fra hverandre hvis du plante mer enn ett tre. Du kan plante mindre varianter tettere sammen, ca 10-20 fot fra hverandre.

Vann treet godt. Mulch rundt treet med furu halm. Dette holder fuktigheten i og holder røttene kul.

Plommer ta om to til fire år å bære frukter. De første to årene vil produsere blomster og deretter av andre året eller så frukt vises.

Hvordan Plant en japansk Plum Tree


Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-plant-en-japansk-plum-tree/ "

相关文章!
 • Hvordan Plant en japansk Lilac Tree Hvordan Plant en japansk Lilac Tree
  - 阅 0

  På forsommeren japanske syriner (Syringa reticulata) brast i blomst, sine kremhvite og duftende blomster danner tette klynger på trelignende bush. Japanske syriner vokse i US Department of Agriculture plante hardførhet soner 3 til 7. Når riktig plant

 • Hvordan Plant en Blomstrende Plum Tree
  - 阅 0

  Blomstrende plommetrær (Prunus spp.) Er generelt mellom hardføre US Department of Agriculture plante hardførhet sonene 3 til 10, avhengig av art. De krever et visst antall chilling timer i vinter, men med temperaturer mellom 32 og 45 grader Fahrenhei

 • Hvordan Gjødsle en japansk Maple Tree
  - 阅 0

  Japanske Maples har vært dyrket i århundrer, og kan være et flott tillegg til landskapet. De er innfødt til Korea samt Japan, og tilbyr en rekke forskjellige blad former og farger fra lys grønn til våren å lyse rødt i høst. Japanske Maples kan trives