Amopage

Hvordan planlegge en tur til flere steder på en TomTom One

- Views 0
Advertisement

Hvordan planlegge en tur til flere steder på en TomTom One


TomTom One GPS-systemet kommer med en rekke nyttige funksjoner som gjør det enkelt for deg å finne din destinasjon mens du reiser. Hvis du ønsker å ta en tur til flere destinasjoner, angir alle adressene i din TomTom One og GPS vil kartlegge en effektiv rute gjennom alle punktene på din reiserute. Hvis planene endres, kan du enkelt oppdatere din reiserute ved å flytte eller fjerne destinasjonene på listen.

Bruksanvisning

 • 1

Slå på TomTom One GPS-systemet. Velg "Reiseruteplanlegging" fra hovedmenyen for å begynne å planlegge din rute. Du må kanskje bla til andre eller tredje hovedmenyen for å finne Reiseruteplanlegging.

2

Trykk på "Legg til" knappen for å legge den første destinasjonen til din reiserute. Skriv inn adressen til destinasjonen eller velg en destinasjon fra "favoritter", "nye destinasjoner" eller "interessante". Gjenta dette trinnet for hver destinasjon på reiseruten.

3

Velg en oppføring i din reiserute listen og klikk på "Options" -knappen for å endre oppføringen.

4

Klikk på "Flytt element opp" eller "Flytt element ned" knappene på skjermen Alternativer for å endre hvor elementet vises langs ruten. Hvis planene endres, og du trenger ikke å stoppe på et bestemt sted, klikker du på "Mark Besøkte" -knappen for å hoppe over målet.

5

Klikk på "Merk som veipunkt" knappen hvis du ønsker din rute for å ta deg forbi et bestemt sted. Dine GPS vil endre rute til å ta deg forbi et veipunkt, men vil ikke gi deg eksplisitt retninger for å stoppe på stedet.

6

Klikk på "Marker som destinasjon" knappen for å reise til et bestemt sted. GPS vil sette en rute og gi veiledning til denne plasseringen, tar deg forbi noen veipunkter spesifisert i reiseruten din.

7

Trykk på "Start Navigasjon" -knappen for å starte din reiserute. GPS beregner ruten din og henvise deg til ditt reisemål.

Hint

Du kan lagre en reiserute ved å trykke på "Lagre reiserute" -knappen og gi reiseruten et navn. Lagre rutene du reiser ofte og bruke "Last reiserute" til å laste inn en lagret reiserute.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-planlegge-en-tur-til-flere-steder-pa-en-tomtom-one/ "

相关文章!
 • Hvordan planlegge en tur til Sturgis Motorcycle Rally Hvordan planlegge en tur til Sturgis Motorcycle Rally
  - 阅 0

  I påvente alene gjør planlegger en tur til Sturgis for sykkel uke spennende, fordi turen i seg selv kan være morsomt, og det er så mange biker-sentrert fester og arrangementer når du kommer dit. Den Sturgis Motorcycle Rally arrangeres årlig i august,

 • Hvordan planlegge en tur til Hilton Head Island, South Carolina Hvordan planlegge en tur til Hilton Head Island, South Carolina
  - 阅 0

  Hilton Head Island, South Carolina er et vakkert reisemål sted for en aktiv familie ferie eller for en golf tur. Det er en sjarmerende, liten øy som ligger på på den sørlige enden av staten og er kun tilgjengelig via I-95. Det har noe for alle, inklu

 • Hvordan planlegge en tur til Washington, DC med Kids Hvordan planlegge en tur til Washington, DC med Kids
  - 阅 0

  Et besøk til Washington, DC, enten for en uke eller bare noen få dager, og tilbyr noe for barn i alle aldre. Fra de store monumenter og historiske steder til sjansen til å se regjeringen i aksjon, tilbyr byen en overflod av familievennlige aktivitete