Amopage

Hvordan Patent et verktøy

- Views 4
Advertisement

Hvordan Patent et verktøy


Når oppfinner King Camp Gillette patenterte barberhøvelen i 1904, hadde han trolig en sterk anelse om at hans hendig nye verktøyet vil revolusjonere måten menn barbert for mer enn et århundre framover. Hvis du har oppfunnet en helt ny redskap, har du sannsynligvis allerede vet hvilke kriterier den nye gadget må oppfylle for å få et patent fra United States Patent & Trademark Office (PTO): Det må være ny, ikke-åpenbare og nyttige. Siden du har utviklet et nytt verktøy, vil du søke om et verktøy patent, en av mange patenter en ny oppfinnelse kan motta fra PTO. Nå la oss komme ned til messing stifter - patentering av det nye verktøyet.

Du trenger

Din nye oppfinnelse En erfaren patent advokat eller patent agent Application Data Sheet patentsøknad: Spesifikasjon & Oath Tegninger eller bilder av din oppfinnelse innlevering avgifter

Slik Patent en Tool

Gjennomføre en nyhet og / eller brudd på søk. En nyhets avgjør om det er et annet verktøy i tilværelsen som er lik eller det samme som verktøy. Det kan også avgjøre om et slikt verktøy var en gang patentert og har siden falt i public domain, og da det ikke kunne være patentert igjen. Mens en nyhets er et kort sveip for å sørge for at en søknad vil ikke bli avvist fordi verktøyet ikke roman eller ikke-åpenbare, er en krenkelse søk mer omfattende. Selv om dette ikke er et nødvendig skritt, har hver oppfinner en viss plikt til omsorg for andre oppfinnere. Hvis du sende inn en patentsøknad på verktøyet ditt bare for å oppdage at du har krenket en annens patent for et lignende verktøy, kan du være ansvarlig for straffe skader - og søknaden vil bli avvist, også. Du kan søke på PTO hjemmeside på egen hånd; men er første gang oppfinnere best tjent med å ansette en profesjonell search firmaet.

Leie en patent advokat eller patent agent. Hvis du er en første gang oppfinner, dessverre, det er ingen DIY når det gjelder innlevering ut din patentsøknad. Søknaden følger en lovlig foreskrevet format. Bare de med ekspertise vet hvordan å lage utkast til søknaden slik at den passerer mønstre. Av spesiell bekymring er "Beskrivelse" en del av programmet, som inkluderer de "krav" du gjør om din oppfinnelse - hva den gjør det, hvordan det fungerer og hva som gjør den unik fra alle andre. Du kan være i stand til å forklare hvordan det fungerer verktøyet lå i vilkårene, men hvis du ikke kan beskrive det i presis juridisk og vitenskapelig språk, vil PTO avvise søknaden din, og du må betale ekstra avgifter for å anke avgjørelsen. Hvis det gjør at du føler deg bedre, vurdere alle de store oppfinnere som kom før deg - de fleste av dem ikke utkast sine egne patentsøknader heller.

Hjelp din advokat eller agent med søknaden. Du kan bli bedt om å gi bilder av oppfinnelsen din, eller hvis du er flink til å tegne, kan du presentere din ekspert tegneren med et abstrakt. Du er også bedt om å signere en "ed" som en del av søknaden din som sier at du mener selv å være den første oppfinneren av verktøyet.

Hvordan Patent et verktøy


Husk den administrative detaljer. I tillegg til søknaden, krever PTO en medfølgende Application Data Sheet som inneholder biografiske data om deg, oppfinneren. Dette brukes for administrative formål når kraftuttaket kommer inn informasjon.

Filen din patentsøknad med kraftuttaket og betale de nødvendige filing avgifter. Kostnaden for et verktøy programmet er $ 330,00, men hvis du kvalifiserer som en liten enhet, vil avgiften bare være $ 165,00. Du vil også betale PTO ekstra søke og eksamensavgift. Din patent advokat eller patent agent kan veilede deg gjennom de aktuelle PTO gebyr strukturer og hjelpe deg å avgjøre om du oppfyller kriteriene for en liten enhet.

Hint

Er din verktøy som er litt annerledes? Betydelig utenfor allfarvei? Ingen grunn til å fortvile - PTO har utstedt patenter for slike usannsynlige oppfinnelser som trehjulsykkelen gressklipper, hest bleie og cricket pistol. Du kan se flere av disse patenterte oppfinnelser ved å klikke på linken nedenfor.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-patent-et-verktoy/ "

相关文章!
 • Hvordan Patent en Drink
  - 阅 0

  Du har oppfunnet den neste store drink og ønsker å beskytte dine rettigheter til det. Den beste måten å beskytte din oppfinnelse er gjennom et patent. Men å få et patent, selv i de beste omstendigheter, er utfordrende. Å få en for en drink er enda me

 • Hvordan patent på Idea Hvordan patent på Idea
  - 阅 1

  I motsetning til det mange tror, ​​kan du ikke få patent på noe som fortsatt er i ideen skjema du må være i stand til å anvende din idé i en konkret måte. Dette betyr ikke at du må bygge en prototype av oppfinnelsen din før du kan få et patent. Men d

 • Hvordan lage enkle verktøy i "Minecraft" Hvordan lage enkle verktøy i "Minecraft"
  - 阅 0

  "Minecraft" er i stor grad om kreativitet og bygge ting ut av spillets blokk-lignende verden. Når du starter et nytt spill i Survival Mode, vil du se en naken inventar uten verktøy eller materialer. Samle forsyninger og bygge et sett med grunnle