Amopage

Hvordan Patent en Drink

- Views 0
Advertisement

Du har oppfunnet den neste store drink og ønsker å beskytte dine rettigheter til det. Den beste måten å beskytte din oppfinnelse er gjennom et patent. Men å få et patent, selv i de beste omstendigheter, er utfordrende. Å få en for en drink er enda mer, ettersom United States Patent and Trademark Office (USPTO) har strenge regler om hva oppfinnelser er patenterbar. Med litt veiledning og kunnskap om hva som er nødvendig, kan du få gjennom patentprosessen.

Hvordan patent på Drink

 • 1

Finn ut om din drink er patenterbar. Ifølge USPTO, "verktøyet patenter kan gis til alle som finner opp eller oppdager noe nytt og nyttig prosess, maskin, artikkel av produksjon, eller sammensetningen av saken, eller en hvilken som helst ny og nyttig forbedring av disse." Dette betyr at drikken må være helt nytt og annerledes. Det kan ikke være en ny vri på en gammel drink. For eksempel kan du ikke patentere en ny sjokolademelk rett og slett ved å legge til en ny ingrediens.

2

Sjekk for å se at noen ikke har patentert drikke allerede. Bare fordi du ikke har sett drikke på markedet betyr ikke noen andre trodde ikke på det først. Besøk USPTO på nettet for å gjøre et patent søk på drinken din (se Ressurser nedenfor). Søk ved hjelp av nøkkelord som beskriver hva din oppfinnelse gjør (i motsetning til hva det er). For eksempel, hvis du har en sportsdrikk, søke ett søkeord relatert til dette. Bruk resultatene av at søk (patent og klassifisering tall) for å søke dypere etter flere lignende (eller samme) patenter. Det er kjedelig arbeid, men det vil spare deg sorg i fremtiden hvis det blir oppdaget at drikken er allerede patentert.

3

Avgjør om du vil bruke en patent advokat eller agent. Selv om du kan sende inn en patent på egen hånd, den utfordrende natur patentere en drink, så vel som å gjøre patent forskning gjør ansette en profesjonell vel verdt pengene. Hvis du likevel ønsker å sende inn på egen hånd, kan du vurdere å ansette en patent advokat eller agent for å sjekke papirene. En dårlig formulert krav kan føre til ikke å ha den beskyttelsen du ønsker.

4

Fil søknaden din. Hvis du bruker en advokat eller patent agent, følger hans retninger for innlevering. Hvis du kommer til å skrive og sende inn din søknad på egen hånd, få tilgang til USPTO nettstedet for å få programmet og instruksjoner. Eller du kan bruke patentsøknad programvare for å veilede deg i å skrive og sende inn din søknad. Din patentsøknad bør ha:

 1. Applikasjonsform.

  Fee (se USPTO for gjeldende avgifter).

  Søknad datablad.

  Krav (Dette er attributtene for en drink som du ønsker å være beskyttet.)

  Beskrivelse av drikke.

  Tegninger, eller i dette tilfellet, en oppskrift.

Hint

Du kan finne at å få et patent på drikke selv er for vanskelig. Imidlertid kan det være verdig varemerkebeskyttelse som en proprietær oppskrift, akkurat som Coca Cola. Eller kanskje drikke selv ikke kvalifiserer for et patent, men prosessen med å lage den gjør det, eller maskinen du oppfunnet for å gjøre det gjør.

Ordlyden i søknaden din, spesielt i kravene delen, er svært viktig. En svakt formulert krav kan tillate andre å lage, uten brudd på patent, en nesten identisk drink. Dette er grunnen til at et patent advokat eller patent agent kan være vel verdt investeringen i å beskytte din drink.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-patent-en-drink/ "

相关文章!
 • Hvordan få gratis drinker i Las Vegas Hvordan få gratis drinker i Las Vegas
  - 阅 2

  Så vi alle har hørt ordtaket: "Hva skjer i Vegas, forblir i Vegas." Vel, det er god grunn for det ordtaket, mest fordi de som hevder at utsagnet virkelig kan ikke engang huske hva som skjedde i Vegas. Hvorfor? På grunn av alle gratis alkohol. Gr

 • Hvordan Patent et spill Idea
  - 阅 0

  Mange oppfinnere av spill (både brettspill og dataspill) har virkelig gjort formuer fra sine oppfinnelser, selv om oddsen er absolutt imot det. Det første du bør vite er at du ikke kan patentere en ren idé for et spill, lenger enn du kan copyright ba

 • Hvordan Patent Noe
  - 阅 0

  Har du noen gang tenke på en idé eller skape noe så unikt som du har tenkt på å få det patenterte? Mange folk og plutselig blitt svært velstående siden etableringen var nyttig for mange mennesker. Et patent gir oppfinner fullstendige rettigheter over