Amopage

Hvordan patent eller opphavsrett et produkt

- Views 0
Advertisement

Hvordan patent eller opphavsrett et produkt


Hvis du ikke ønsker å se produktet på andres infomercial, da patent eller opphavsrett det. Den type av beskyttelse avhenger av produktet. En opphavsrett tilbys for originale verk av forfatterskapet, for eksempel bøker, sanger og dataprogrammer. Nytt produkt design og funksjonalitet er omfattet av patentlovgivning. En opphavsrett privilegium er utvidet så snart et kunstverk er ferdig og kan formelt registrert når som helst. Et patent er et resultat av en detaljert søknadsprosess som ofte drar nytte av ekspertisen til en patent advokat.

Du trenger

unikt produkt

Patent advokat (anbefales)

Tegning / beskrivelsen (om patent)

opphavsrett

 • 1

Skape et originalt verk av forfatterskapet som kan leses av en person eller maskin. Litterære verk, musikk, dataprogrammer og arkitektur er kvalifisert for beskyttelse mot bruk av andre uten tillatelse.

2

Plasser bokstaven "c" med en sirkel rundt det (eller opphavsrett eller COPR.) Før datoen for offentliggjøring og deretter oppgi navnet på eieren. Dette formalitet kreves for verk utgitt før 1. mars 1989. Selv om det ikke kreves etter denne datoen, er det fortsatt vanlig å identifisere eierskap og redusere krav fra tiltalte i en sak om at "de ikke vet."

3

Send inn en søknad til US Copyright Office for å formelt registrere en opphavsretten. Fyll ut søknaden på nettet eller fullføre en papirkopi, betale en avgift og gi en kopi av arbeidet. Påmelding kan skje når som helst, men må være på plass før en krenkelse søksmål er arkivert.

Patentere

1

Oppfinne et unikt produkt. I henhold til US Patent and Trademark Office (USPTO), patenter er tilgjengelig for enhver "ny og nyttig prosess, maskin, produksjon, eller materialblanding eller en hvilken som helst ny og nyttig forbedring av."

2

Leie en patent advokat. Selv om det ikke er nødvendig, kan en erfaren advokat navigere USPTO systemet og sikre papirene er riktig utfylt. Siden innlevering prosessen kan være lang og kostbar, kan få hjelp fra en profesjonell spare tid og penger på slutten.

3

Bekrefte at et patent ikke allerede finnes ved å søke på USPTO online database eller filene på et offentlig bibliotek utpekt som en Patent and Trademark Depository Biblioteket. Steder er oppført på USPTO hjemmeside.

4

Matche ditt produkt til en av tre typer patenter. Et verktøy patent dekker funn som opererer på en ny og hensiktsmessig måte. En design patent overs ornamentale design og unike utseendet til et produkt. Et produkt som har en unik funksjon og en unik utforming krever to separate patenter. Den tredje typen Patentet omfatter nye anlegg.

5

Tilberede og sende en søknad for å USPTO som omfatter en detaljert tegning, en beskrivelse av hva som gjør den foreliggende oppfinnelse unike og erklæring av originalitet.

6

Bruker begrepet "patent pending" når søknaden er sendt når det refereres til produktet.

7

Betale ekstra avgifter når patentet er godkjent og under livet av patentet for å opprettholde det. En tidsplan for avgifter kan bli funnet på USPTO hjemmeside.

Hint

Forhåndspåmelding opphavsrettslig beskyttelse er tilgjengelig for arbeid som ikke er offentliggjort og vil bli kommersielt distribuert. I dette tilfellet må den offisielle opphavsretts skaffes innen tre måneder etter lanseringen.

Provisorisk patentbeskyttelse er tilgjengelig for en periode på 12 måneder ved inngivelse en litt mindre formell søknad med USPTO. Denne banen er generelt mindre kostbar enn den formelle søkeprosessen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-patent-eller-opphavsrett-et-produkt/ "

相关文章!
 • Hvordan Patenter og opphavsrett Fremme Har Innovation? Hvordan Patenter og opphavsrett Fremme Har Innovation?
  - 阅 0

  Historisk sett har opphavsrett og patenter representert juridisk beskyttelse for oppfinnere og skapere å føle seg komfortable at deres nye verk ikke vil bli stjålet så snart de er opprettet. Denne tilnærmingen har blitt sett på som en metode for utje

 • Hvordan Patent en idé eller konsept Formål Hvordan Patent en idé eller konsept Formål
  - 阅 0

  Har du noen gang hatt en idé til et produkt og lurte på hvordan å få det patenterte? Patentering et produkt eller en idé til et produkt er veldig smart og lukrativ fordi alle som ønsker å bruke denne ideen eller produktet kan ikke uten din tillatelse

 • Hvordan Patent en Food produkt å selge
  - 阅 0

  Sikre riktig for din virksomhet å selge en original matvare uten konkurranse tar bare en forespørsel i US Patent and Trademark Office. Artikkel I, § 8 i den amerikanske grunnloven sier at du har rett til patent på oppfinnelsen. Fortell kontoret du ha