Amopage

Hvordan passere en Radon Test

- Views 1
Advertisement

Hvordan passere en Radon Test


Hvis du er skeptisk til radon i ditt område kan du ha et firma til å komme hjem til deg og test for det, eller du kan kjøpe en gjør-det-selv-tester. Det er viktig i disse testene møte EPA krav. Sammen med tette sprekker i fundamentet og vegger, er ventilasjon nøkkelen til å passere en radon-test. Det finnes flere metoder for å ventilere som en radon inspektør kan hjelpe deg med.

Bruksanvisning

Åpne vinduer. Dette vil øke luftstrømmen gjennom huset og bistå i ventilasjons prosessen.

Installere ventiler i kjelleren eller gjennomgå plass. Selskapet arbeider med deg vil avgjøre det beste alternativet. For eksempel, alternativene kan variere avhengig av om du har en skitt eller sement gulvet kjelleren.

Øke luftbevegelse. Slå på frittstående eller takvifter for å bidra til å flytte luft i hele huset. Sirkulasjon er svært viktig.

Ventilere luft utvendig fra gulvet. Sump hull (hull i din sump pumpe) eller gulvavløp kan bli opprettet for å skape en annen exit, eller vent, for radon.

Retest ditt hjem. Kontroller huset med gjør-det-selv-testeren du har kjøpt eller har selskapet kommet tilbake med jevne mellomrom. Sørg for at ventilasjonsanlegget som er satt opp viser en nedgang i radon.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-passere-en-radon-test/ "

相关文章!
 • Hvordan passere politiposten eksamen
  - 阅 0

  Når du gjør beslutningen om å være en politimann, har du sannsynligvis vil være ute patruljerer gatene og hjelpe folk; Men først må du bestå Police Officer Utvalg Test (POST). Dette tester du om grunnleggende matematikk, lesing, grammatikk og skrivef

 • Hvordan passere Kalkulus uten å studere
  - 阅 0

  Hvordan passere Kalkulus uten å studere. Mange studenter gruer tar kalkulus. Bare tanken på å ta kalkulus er ofte nok til å gjøre smarte studenter panikk. For å bekjempe denne frykten, studere mye for din kalkulus klassen anbefales. Men hvis du ikke

 • Hvordan passere borger Test for polititjenestemenn Hvordan passere borger Test for polititjenestemenn
  - 阅 0

  Politi sivil tjeneste testene krever en stor innsats. Det er ikke nok å bare passere sivil tjeneste test. Du trenger å score høyt nok til å avansere til neste nivå i ansettelsesprosessen, fordi det er så mye konkurranse for politi karrierer. Disse fe