Amopage

Hvordan Paint Smykker og klokker

- Views 0
Advertisement

Hvordan Paint Smykker og klokker


Maleri din gamle smykker og klokker kan bringe dem tilbake til livet. En uvanlig idé for å male smykker og klokker er å gjøre dem lyse i mørket, enten utelukkende eller som del av en malt design. Malt eller glødende smykker og klokker gjøre interessante gaver, eller kan forbedre utseendet på gamle, glemte smykker og spare deg bekostning av å kjøpe splitter nye elementer.

Du trenger

gamle smykker

Se

Strontium sulfid fosfor pulver

epoxy

liten flaske

pipette

vernehansker

Beskyttelsesbriller

papp backing

aerosol maling

Pinsett

akryl maling

sable børste

Varmt såpevann

Vev

klar lakk

Gull eller sølv spesialist maling

maskeringstape

pustemaske

Bruksanvisning

Kjøpe en strontium-sulfid fosfor pulver med en 0,02 molar konsentrasjon av fluoreringsforbindelse. Bland en del strontium sulfid fosfor pulver i den valgte farge med en del epoxy i en liten flaske. Hell eller pipette blandingen inn i baksiden hulrom av en gammel ring eller øreringer for å belegge den indre overflaten. Påfør rikelig for å skape en jevn, dekkende overflate. Tillat ringen tørke med forsiden ned eller opphengt i en krok i minst to timer. Legg ekstra maling og epoxy hvis det er hull eller tynne områder av maling.

Bruk vernehansker og vernebriller. Lå gamle armbånd, klokker og halskjeder på en jevn, papp backing som du kan forkaste senere, eller tørke ren. Spray maling i en farge, eller i striper eller flekker for en unik utforming, ved hjelp av flasker med forskjellig farget glødespraymaling i aerosol kan danne, som kan kjøpes ferdig-fremstilt fra en lokal art butikk. Løfte og rotere hvert element ved hjelp av en pinsett. Maling ryggen. La på slutten eller suspen tørke i opptil to timer. Coat i epoxy under anvendelse av en ren, tørr pensel for en glattere finish.

Velg en rekke akryl maling. Skape et mer kunstnerisk, detaljert design, for eksempel en fugl eller et ansikt på større, flatere overflater funnet på elementer som broaches eller anheng med en liten, sobel pensel. En Nummer 2 Filbert er ideelt for dette formålet. Rist valgt maling 30 sekunder om gangen, en gang hver femten minutter, for å frigjøre luftbobler og distribuere pigmentet. Rengjør penselen mellom farger med varmt såpevann. Tørk børste med vev. Klar lakk en broach med en ren, tørr pensel, for å lage en glatt, profesjonelt utseende, emaljert overflate.

Slå gamle smykker og klokker til skinnende, gull eller sølv alternativer ved hjelp av spesialiserte spray maling som 18kt eller Sterling Silver. Bruk maskeringstape for å dekke urskiver eller hekter du ønsker å beholde fri for spraymaling. Bruk hansker og vernebriller og pustemaske. Rett spray munnstykket på elementet, men holde den tilbake med om lag en halv fot. Lag ett eller to lag. Vente en halv time til overflaten er tørr, som spraymaling tørker raskere enn akryl maling. Gjelde et annet lag inntil overflaten er fullstendig dekket. Snu og gjenta den samme tre-coat prosessen på baksiden. La det tørke i en time før fjerning av maskeringstape, eller malingen vil blø.

Hint

Vær forsiktig når du bruker maling. Paint er skadelig ved svelging, eller om det blir i øynene og kan skade klær. Vask øynene med kaldt, rent vann hvis noe maling kommer i og slitasje gamle klær eller en beskyttende jakke. Bruk giftfri maling, som er trygt for barn å bruke. Noen vanlige maling inneholder kjemikalier og lage damp som kan skade lungene.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-paint-smykker-og-klokker/ "

相关文章!
 • Hvordan Paint Smykker Hvordan Paint Smykker
  - 阅 1

  Maleri smykker puster nytt liv i de gamle og ubrukte brikker som samler støv i en boks et sted. Enten det er tre, metall, glass eller plast, kan du med hell male dine smykker ved hjelp av flere ulike metoder. Klargjør Smykker Klar smykker stykke før

 • Hvordan kjøpe smykker fra Wal-Mart
  - 阅 0

  Kjøpe smykker fra tradisjonelle butikker er ikke den eneste måten å finne god kvalitet smykker lenger. Hver Wal-Mart har en velfylt smykker teller med et utvalg av sølv og gull smykker og klokker. De har noe for alle budsjett, også - fra ekte edelste

 • Hvordan Paint Trefiberplate
  - 阅 0

  Sponplater er en vanlig byggemateriale brukes til mange typer møbler. Bokhyller, underholdning sentre og til og med kaffe tabeller er ofte laget ved hjelp av sponplater. Du kan oppdatere eller på annen måte forbedre sponplater ved å male det. For å g