Amopage

Hvordan Paint slitte Vasker

- Views 0
Advertisement

Hvordan Paint slitte Vasker


Hvis du har en slitt støpejern eller porselen vask og trenger å holde seg innenfor et budsjett, kan du erstatte den med en billig plast vasken eller for omtrent samme sum penger, kan du male det. Maleri vasken krever flere trinn og noen albue fett, men så ville rørlegger en ny vask. Fremgangsmåten for lakkering av en vask er de samme enten det er et bad vasken eller en kjøkkenvask. Faktisk er disse instruksjonene også arbeide for å male en kar i tilfelle du ønsker å gjøre en fullstendig oppussing.

Du trenger

Drop kluter

Malerens tape

vindu fan

Sikkerhetsbriller

vernehansker

Åndedrettsvern eller ansiktsmaske

trisodium fosfat

Svamp

Håndkle

# 000 stålull eller 200-sandpapir

bindemiddel

Sprayflaske

Bomull kluter eller papirhåndklær

Epoxy maling primer

Høyt volum, lavt press spray pistol

Epoxy-akryl / akryl polyuretan emalje

Bruksanvisning

 • 1

Dekke alt i rommet bortsett fra vasken med drop kluter. Tape av veggene i nærheten av vasken, samt benkeplater og inventar med malerens tape. Åpne et vindu og sette et vindu fan i det, med luften som strømmer til utendørs. Bruk vernebriller, vernehansker og en respirator eller ansiktsmaske.

2

Rengjør vasken grundig med Trisodium fosfat, vann og en svamp. Bruk hansker og vernebriller. Skyll vasken og tørk med et håndkle.

3

Grov opp overflaten med # 000 stålull eller 200-sandpapir. Gjenta trinn 2 og 3 tre ganger for å være sikker på at overflaten er ren og har nok tann for malingen til å feste.

4

Påføre et bindemiddel til vasken hvis det er porselen. Bruk en sprayflaske, rene bomullskluter eller papirhåndklær. Tillate bindemidlet å tørke i ca. 5 minutter. Hvis vasken er ikke porselen, gå videre til neste trinn.

5

Sett primer i maling potten av sprøytepistolen feste potten til resten av sprøytepistolen. Påfør et strøk med primer ved hjelp av en frem og tilbake bevegelse. Påfør primer så jevnt som mulig. Vent 30 minutter for primeren å tørke og påfør et lag. Vent 30 minutter mer før du setter på første strøk med maling.

6

Rengjør pistolen grundig og fyll den med epoxy-akryl / akryl polyuretan emalje, en akryl polymer belegg med en glans eller høyglans finish. Denne malingen er tilgjengelig i et stort spekter av farger for å matche rommet ditt innredning og finish skal vare 15 år eller mer. Påfør minst tre strøk med maling, slik at to til fire timers tørketid mellom strøkene --- som du legger på flere strøk, vil det ta lengre tid å tørke. La malingen herde i 48 to72 timer før du bruker vasken.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-paint-slitte-vasker/ "

相关文章!
 • Hvordan Paint Akryl Vasker Hvordan Paint Akryl Vasker
  - 阅 0

  Akryl synker er billig å produsere. Dette gjør dem til et hyppig valg for bad og kjøkken. Over tid kan akryl overflaten på vasken slites ned, utsette grov undersiden av vasken. Du kan løse dette stygge problemet, samt andre problemer som flekker elle

 • Hvordan Paint Aluminum Patio Furniture Hvordan Paint Aluminum Patio Furniture
  - 阅 1

  Hvordan Paint Aluminum Patio Furniture. Maleri aluminium patio møbler kan være en fin måte å endre utseendet med svært lite investering. Når du male aluminium, du også øke levetiden, som malingen fungerer som et beskyttende lag som hindrer vann og el

 • Hvordan Paint Metal anlegget står
  - 阅 0

  Metallverket står er vakker, med sine intrikate vendinger og svinger, men deres tiltenkte bruk gjør dem utsatt for rust. Rust, chips og falming på metallverket stå ødelegge slående effekt. Du kan fikse alle disse med en rask strøk maling. Maling som