Amopage

Hvordan Paint Metal Trim

- Views 0
Advertisement

Hvordan Paint Metal Trim


Hvis du planlegger å male metall trim, må du kjempe med et par komplikasjoner. Først, i motsetning til tre, metall er en ikke-porøs overflate som gjør det uegnet for adhesjon. Paint vil ikke holde seg til metall trim med mindre du først slipes overflaten ved å bruke en bestemt type etsning primer. I tillegg, fordi metallet er glatt, må du bruke en bestemt applikasjon strategi eller vil du sannsynligvis ende opp med skjemmende penselstrøk i toppstrøk.

Du trenger

Oppvasksåpe

rags

Plastduker

Kraftige stoff duker

Blå malerens tape

2- til 4-tommers latex pensel

Galvanisert metall etsing primer

Desilitermål

Akryl lateks maling

2-gallon malers potten

Wooden røre pinne

Bruksanvisning

Rengjør metallpynt med oppvaskmiddel. Skyll trim og la den tørke.

Dekk til områder som grenser til metall trim med malerens tape. Dekk til gulv under metallpynt med plastduker. Legg stoffet slipp duker på toppen av plast.

Påfør et tynt lag med galvanisert metall etsning primer til metallet trim. Overapplication av primeren kan føre til synlige penselstrøk i den endelige finish. Tillat den etsning primeren tørke og herde i fire timer.

Vask børsten med vann.

Hell 1 liter akryl latex maling i 2-gallon malers potten. Bland i 1 oz. av vannet ved hjelp av tre rørepinnen, effektivt fortynne malingen å oppmuntre en jevnere overflate fri for skjemmende penselstrøk.

Påfør to tynne strøk med fortynnet maling til det grunnede metall trim. Ikke over gjelder, da dette kan føre til maling går og drypper. Tillat to timer tørketid mellom hvert strøk.

Hint

Ikke prøv å dekke metallpynt med et enkelt tykt lag med maling. Skjemmende penselstrøk kan vises.

Selv om galvanisert metall etsing primer kan virke tørr etter to timer, vente fire timer før male over det.

Mal aldri over metall trim med mindre det har blitt slipes med en etsning primer, eller finish vil chip bort over tid.

Fortynnet maling vil pool på plastduker og suge gjennom stoff seg. Pass på å bruke de to typene drop kluter sammen for å hindre søl.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-paint-metal-trim/ "

相关文章!
 • Hvordan Paint Metal anlegget står
  - 阅 0

  Metallverket står er vakker, med sine intrikate vendinger og svinger, men deres tiltenkte bruk gjør dem utsatt for rust. Rust, chips og falming på metallverket stå ødelegge slående effekt. Du kan fikse alle disse med en rask strøk maling. Maling som

 • Hvordan Paint Chrome Trim
  - 阅 0

  Chrome er normalt opplyst sølv og veldig skinnende, noe som gjør det skiller seg ut som trim på en bil. Chrome kan også få riper, blir kjedelig eller skille seg ut for mye for noen mennesker. En god løsning på disse problemene er å male krom bilen tr

 • Hvordan Paint Metal Door Frames
  - 阅 0

  Metal dørkarmer er vanligvis laget av stål, og må males for å beskytte dem mot vær-relaterte korrosjon. Hvis det er mulig, male dørkarmen før installasjonen for å redusere mengden av maskerings nødvendig for å beskytte omgivende flater. Utbedre event