Amopage

Hvordan Paint Metal anlegget står

- Views 0
Advertisement

Metallverket står er vakker, med sine intrikate vendinger og svinger, men deres tiltenkte bruk gjør dem utsatt for rust. Rust, chips og falming på metallverket stå ødelegge slående effekt. Du kan fikse alle disse med en rask strøk maling. Maling som er tilgjengelig spesielt for metall med rust hemmere bygget i gjør jobben enkel og vil gjøre anlegget stå attraktiv igjen.

Du trenger

mildt rengjøringsmiddel

Stålbørste

Sandpapir papir~~POS=HEADCOMP

Kan av latex utvendig rust hemmende primer

Kan metall maling med rust-hemmere

Hvordan Paint Metal anlegget står

Forbered anlegget står for maling ved først å vaske den med en mild såpe og vann blanding. Deretter bruke en stålbørste fjerne løs maling og rust. Bruk sandpapir for å jevne eventuelle overflateforhold. Skyll anlegget stå og la det tørke helt.

Spray din metallverket stå med primer følgende primer produsentens anbefaling og gir tid mellom hvert strøk for primeren å tørke helt. To strøk med primer vil hjelpe deg å forsegle metalloverflaten og forhindre rusting fra normal bruk og vanning.

Male metallverket stå ved sprøyting to lette strøk med maling til alle utsatte overflater. Lette strøk med maling tørker raskt, så ta noen drypp raskt. Flytt rundt anlegget stå selv heller enn å snu anlegget stand til å unngå fingeravtrykk eller smøres på ferdig din.

Hint

Plasser en pappeske under anlegget stå før sprøyting for å hindre over spray fra å komme på gulvet, gress eller siden gå.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-paint-metal-anlegget-star/ "

相关文章!
 • Hvordan bygge Wooden anlegget står
  - 阅 0

  Et anlegg stå kan konstrueres ved hjelp av ulike design fra pidestallen design med ett ben, eller en tre plante stativ som ligner et lite bord. Wooden anlegget står kan også bygges som lagdelt eller stablet hyller til å omfatte mer enn en overflate f

 • Hvordan Paint Metal Door Frames
  - 阅 0

  Metal dørkarmer er vanligvis laget av stål, og må males for å beskytte dem mot vær-relaterte korrosjon. Hvis det er mulig, male dørkarmen før installasjonen for å redusere mengden av maskerings nødvendig for å beskytte omgivende flater. Utbedre event

 • Hvordan Paint Metal dører med oljebasert maling
  - 阅 0

  Opprettholde metall dører, en ting du alltid må vurdere er hvordan å holde rust off. Hvis metallet ikke er forseglet eller beskyttet på en eller annen måte, vann og fuktighet vil skade overflaten. En av de beste måtene å beskytte metall dør er å bruk