Amopage

Hvordan Paint Melamine Kjøkken Skap

- Views 0
Advertisement

Mange har datert og skjemmende melamin skap. En rimelig løsning er å male dem. Maleri melamin ikke utgjør noen spesielle utfordringer, men med de riktige produktene kan du gi kjøkkenet et friskt nytt utseende til en pris du har råd til.

Du trenger

Skrujern

trisodium fosfat

rene filler

120-sandpapir

Tack klut

Valser og skuffer

Høy vedheft oljebasert primer

melamin maling

Bruksanvisning

Fjern dørene av skap, samt all maskinvare og hengsler, ved hjelp av en skrutrekker. Oppbevar all maskinvare sammen for å unngå problemer når du er ferdig å male melamin skap.

Rengjør alle overflater som skal males med trinatriumfosfat følge produsentens instruksjoner. Dette vil fjerne skitt eller fett rester og forberede overflatene for grunning.

Sand melamin skap med 120-sandpapir. Du er ikke forsøker å fjerne melamin overflate, men bare røff det opp litt for å hjelpe primer holder seg på riktig måte. Tørk av med en tack klut for å fjerne støv.

Bruk en rulle for å bruke primer. La det tørke grundig. Om nødvendig, påfør et lag. Den endelige overflaten bør være ganske glatt.

Roll spesialitet melamin maling på skap. Avhengig av malingen du velger, vil du trenge en til to strøk med melamin maling. Installer skapdører og maskinvare.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-paint-melamine-kjokken-skap/ "

相关文章!
 • Hvordan Paint Lakkert kjøkken skap
  - 阅 0

  Maleri kjøkken skap endrer utseendet og oppdaterer kjøkkenet ditt. Ved hjelp av maling på skap er mye rimeligere enn refacing eller erstatte skap helt. Maleri lakkerte skap krever grunning og pussing. Den litt ekstra arbeid det tar å male allerede la

 • Hvordan Paint Vinyl Kjøkken Skap Hvordan Paint Vinyl Kjøkken Skap
  - 阅 2

  En komplett kjøkken oppussing er en kostbar og forstyrrende prosjekt som vanligvis krever deltakelse av kostbare fagfolk. Maleri, i kontrast, er en billig-og-munter måte å forynge slitne kjøkkenskap. Vinyl skap, med sine elegante overflaten, er mer u

 • Hvordan Paint Oak Kjøkken Skap Hvordan Paint Oak Kjøkken Skap
  - 阅 1

  Eik kjøkkenskap er solide, vakre stykker i ethvert hjem. Utseendet til eik kjøkkenskap kan bli slitt over tid som de lider jevnlig eksponering for varme og fuktighet. Utseendet til eik kjøkkenskap kan gjenopprettes ved å male dem. Prepping eik kjøkke