Amopage

Hvordan Paint grafikk på biler

- Views 2
Advertisement

Hvordan Paint grafikk på biler


I motsetning til hva du kanskje tror, ​​mye av tiden tilbrakte detaljering et kjøretøy går inn i forberedelsene snarere enn maleprosessen selv. Ta deg god tid med dette preparatet og øve et par stykker før du forplikte deg til å jobbe på bilen din. Forbered bilen din ved å vaske den grundig med såpe og vann, så vel. Opprette et grafisk for din egen bil krever mye tålmodighet og dyktighet, men jo mer arbeid du legger i det jo mer stolthet du kan ha i sluttresultatet.

Du trenger

respirator

Automotive maling

Automotive leire

Clay smøremiddel

maskeringstape

grafitt papir

syntetisk pensel

Trykkluft

airbrush

Tegning av grafisk

Bruksanvisning

 • 1

Spray leire smøremiddel over stedet du vil at grafikken på. Tørk av automotive leire over bilen din i sirkulære bevegelser for å rense det for rusk som en enkel såpe og vannbad ikke kan nå.

2

Tape grafitt papir til baksiden av grafikken med pulverisert siden peker utover. Tape denne grafikken til bilen med maskeringstape, og spore over bildet med en blyant.

3

Ta bildet og grafitt papir. Du skal nå ha en skisse av ditt grafikk på din bil.

4

Tape maskeringstape rundt omrisset av grafikken. Vær veldig nøye når du gjør dette.

5

Bruk en airbrush å male gradienter og store blokker av farge. Bruk en syntetisk pensel til å male detaljer. La malingen tørke.

6

Påfør et nytt lag med maling over områder hvor det første strøket er tynn.

Hint

Sjekk med din forhandler for å se hva slags male bilen din har. For å fungere riktig, må detalj maling matche den originale malingen i type. Hvis du har en nyere bil, vil du sannsynligvis bruke polyuretan billakk. Eldre biler kan ha enten emalje eller lakk maling.

Alltid jobbe i et ventilert område og bære en respirator når du arbeider med bilbransjen maling.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-paint-grafikk-pa-biler/ "

相关文章!
 • Hvordan Paint Hot Wheels biler Hvordan Paint Hot Wheels biler
  - 阅 0

  Du kan bruke maling for å tilpasse en Hot Wheels bil og forvandle det fra en gammel, utslitt leketøy inn i bilen av dine drømmer eller en vintage replica.You kan også legge glans til et Hot Wheels bil du allerede elsker ved å male på dekaler, flammer

 • Hvordan Paint Design på biler
  - 阅 0

  Når folk ser en bil med en design malt på den, de umiddelbart vet noe om bilen eierens personlighet så vel som hans interesser. Maleri et design på en bil kan tjene som et utsagn eller bare et utløp for kreative uttrykk. Det tar litt selvtillit til å

 • Hvordan Paint kamskjell på biler
  - 阅 0

  Personlige preg på en bil kan gjøres enten innvendig eller utvendig. For restauranter, catering selskaper, eller den dedikerte stranden goer, er kamskjell symbolsk. Viden kjent for å være en deilig del av sjømat familien, kan en kamskjellet være en s