Amopage

Hvordan Paint Chrome Trim

- Views 0
Advertisement

Chrome er normalt opplyst sølv og veldig skinnende, noe som gjør det skiller seg ut som trim på en bil. Chrome kan også få riper, blir kjedelig eller skille seg ut for mye for noen mennesker. En god løsning på disse problemene er å male krom bilen trim. Paint krom bruker feil trinn kan føre til chipping, flassing og sprekker i malingen. Bruke de riktige trinnene for maling krom bil trim kan resultere i en fin og slitesterk overflate for bil trim stykker.

Du trenger

Grå skrapemerker pad (finnes på auto deler butikken)

Sand papir (300 og 800 grit)

Selv etsning automotive primer

Automotive primer

Automotive maling

Automotive klar

Plastic Chrome Parts

Fjern den delen fra bilen hvis mulig. Hvis ikke, brukes maskeringstape og papir rundt delen for å beskytte det omgivende overflate.

Bruk den grå skrapemerker pad for å slipe krom på hele delen. Den skrapemerker pad gjør krom overflate kjedelig. Sørg for å slipe hele delen til det ikke er blanke områder i det hele tatt.

Spray primer på den delen med tre tynne strøk. La primeren tørke mellom hvert strøk.

Spray fire tynne lag med maling på toppen av tennsatsen, og at hver tørke. Påfør tre eller fire lag med klar til tørket maling på den delen.

Metal Chrome Trim

Fjern trim fra bilen hvis mulig. Bruke maskeringstape og papir rundt delen for å beskytte det omgivende overflaten av bilen.

Bruk 300 strø sand papir til sand krom overflaten av bilen delen. Sand delen før all krom er helt kjedelig. Når dette trinnet er gjort, sand den delen igjen med 800 strø sand papir. Dette trinnet fjerner små riper igjen av den 300 grus papir.

Spray den delen med selv etsing primer. Dette primer holder seg til krom og lar den vanlige primer for å holde seg til den delen. Regelmessig grunning og maling vil ikke holde seg til en krom overflate.

Primer hele overflaten av den del med to strøk av vanlige automotive primer. Tillat hvert strøk tørke helt.

Mal del med tre strøk med billakkering, slik at hvert strøk tørke helt før du håndterer den eller erstatte den på bilen.

Hint

Bruk en ansiktsmaske ved sliping eller sprøyting grunning og maling.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-paint-chrome-trim/ "

相关文章!
 • Hvordan Paint Aluminum Trim Hvordan Paint Aluminum Trim
  - 阅 0

  Aluminium trim kan bli funnet på både interiør og eksteriør av mange hjem. Dette element kan brukes på vinduskarmen og rennekant, og er ofte brukt i konstruksjonen av eldre boliger. Fra tid til annen, kan du ønsker å male aluminium å gran opp hjemme

 • Hvordan Paint Metal Trim Hvordan Paint Metal Trim
  - 阅 0

  Hvis du planlegger å male metall trim, må du kjempe med et par komplikasjoner. Først, i motsetning til tre, metall er en ikke-porøs overflate som gjør det uegnet for adhesjon. Paint vil ikke holde seg til metall trim med mindre du først slipes overfl

 • Hvordan Paint PVC Trim Hvordan Paint PVC Trim
  - 阅 0

  Forbedre utseendet på din kjedelig utseende polyvinylklorid trim ved å dekke den med en gloss eller halvblank akryl latex maling. Men før du prøver å male over PVC, må du grundig av vinyl å forbedre overflaten vedheft. Fordi PVC er porøse, vil maling