Amopage

Hvordan Paint Aluminum Patio Furniture

- Views 1
Advertisement

Hvordan Paint Aluminum Patio Furniture


Hvordan Paint Aluminum Patio Furniture. Maleri aluminium patio møbler kan være en fin måte å endre utseendet med svært lite investering. Når du male aluminium, du også øke levetiden, som malingen fungerer som et beskyttende lag som hindrer vann og elementene fra alvorlig påvirker møbler.

Du trenger

Metal svamp eller stor børste

mildt rengjøringsmiddel

Maling

Bruksanvisning

Fjern alle puter, plastdeler og tilbehør før du bestemmer deg for å begynne å male.

Ta møbler til et trygt område hvor malingen søl ikke vil skade omgivelsene. Hvis dette ikke er mulig, dekker bakken med et stort stykke plast og legg møbler på toppen av det.

Vask aluminium forsiktig med en metall svamp og mildt vaskemiddel. Dette vil fjerne rusk, løsne maling og overmaling og gjøre overflaten glatt nok til å akseptere malingen uten bobler.

Vask møblene igjen med vaskemiddel og bruk en børste for å fjerne løs maling.

Mal aluminium møbler med enten en pensel eller spraymaling. For små møbler, spray maling er mer fornuftig, som det vil komme inn i skrukker og hjørner jevnt, uten bobler opp og mangler noen områder. Store stykker, inkludert bordplater og stoler, kan males med pensler og maling.

La malingen tørke før du påfører et nytt strøk. Dette er spesielt viktig hvis du har fjernet mye av maling eller hvis basen fargen er for mørk, og det er en sjanse det vil vise gjennom den nye malingen.

Tørk møbler i et område som er beskyttet mot regn og sterk vind. Slike forhold kan gjøre flying rusk pinne til den våte malingen.

Hint

Vent minst en dag etter påføring siste strøk med maling før du bytter puter og tilbehør.

Hvis du bruker hvitt eller en annen lys farge på hagemøbler, må du kanskje bruke en primer først.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-paint-aluminum-patio-furniture/ "

相关文章!
 • Hvordan Refinish Aluminum Patio Furniture
  - 阅 0

  Takket være en fornyet besettelse med alle ting retro, er aluminium patio møbler mer populær enn noensinne. Kast i en moderne maling farge som Green Apple eller søt tomat, både fra Rustoleum, og du kommer til å legge en samtale stykke til hagen din.

 • Hvordan Paint Plastic Patio Furniture
  - 阅 0

  En av de beste måtene å få et nytt utseende til din kjære patio møbler er ved å påføre et nytt strøk med maling til hvert møbel. Du vil spare en betydelig sum penger ved å male plast patio møbler selv i motsetning til å kjøpe nye utemøbler. Dessverre

 • Steel Vs. Aluminum Patio Furniture Steel Vs. Aluminum Patio Furniture
  - 阅 0

  Stilig, elegant, moderne hagemøbler kan se flott ut på uteplassen, men det kan sette en stor bulk i lommeboken for å kjøpe den. Noen aluminium patio møbler er faktisk så dyrt som de høyere-end stål møbler. Vurdere andre faktorer enn pris å avgjøre hv