Amopage

Hvordan Paint Akryl Vasker

- Views 0
Advertisement

Hvordan Paint Akryl Vasker


Akryl synker er billig å produsere. Dette gjør dem til et hyppig valg for bad og kjøkken. Over tid kan akryl overflaten på vasken slites ned, utsette grov undersiden av vasken. Du kan løse dette stygge problemet, samt andre problemer som flekker eller chipping, ved å pusse ned vasken og males det med et nytt strøk med maling. Du kan også forandre utseendet på alle bad ved å endre fargen på vasken. Dette er en multi-trinns prosess, som vil ta opp til tre dager å fullføre.

Du trenger

Ratchet sett

kjemisk renere

Øyebeskyttelse

respirator maske

Gummihansker

Håndkle

Palm sander

myke kluter

Akrylpolymer maling og primer

maling sprayer

maskeringstape

Bruksanvisning

 • 1

Fjern kranen og tappeplugg fra vasken ved å skru dem løs fra bunnen av vasken, eller hvor de er festet. Rengjør vasken med en kjemisk renere. Dette vil fjerne belegget fra vasken, skrubbing opp overflaten og la malingen holder seg til akryl. Bruk vernebriller, en respirator maske og gummihansker når du arbeider med sterke kjemiske rengjøringsmidler. Luft ut rommet ved å åpne noen vinduer og slå på en ventil eller vifte. Skyll vasken med vann når du er ferdig, så tørr med et håndkle.

2

Sand overflaten av vasken ved hjelp av en håndflate slipemaskin etter rengjøring. Dette vil ytterligere gjøre overflaten ru og tillate maling til å feste. Tørk bort akryl støv med en fuktig klut før du fortsetter.

3

Fyll maling pistol med primer. Spray primer på alle overflater av vasken som du ønsker å male. Spray ved hjelp av en frem- og tilbakegående bevegelse for jevnt å belegge vasken. Vent 30 minutter, deretter bruke en andre strøk med primer. La malingen tørke i en time.

4

Påfør tre strøk av akryl toppstrøk med maling pistol. Tillat hvert lag med maling for å tørke i 30 minutter før sprøyting på den neste strøk. La malingen for å herde i 48 timer før bruk vasken eller installere kranen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-paint-akryl-vasker/ "

相关文章!
 • Hvordan Paint slitte Vasker Hvordan Paint slitte Vasker
  - 阅 0

  Hvis du har en slitt støpejern eller porselen vask og trenger å holde seg innenfor et budsjett, kan du erstatte den med en billig plast vasken eller for omtrent samme sum penger, kan du male det. Maleri vasken krever flere trinn og noen albue fett, m

 • Hvordan Paint Akryl Maling på metall Hvordan Paint Akryl Maling på metall
  - 阅 0

  Akryl maling er en allsidig maling, som er mest brukt i kunstnerisk maleri, men brukes også til mer praktiske formål som modell maleri og maleri metallarbeider. Akryl maling er ofte brukt fordi det er hurtigtørkende og slitesterkt, og det holder farg

 • Hvordan Paint Akryl Clouds
  - 阅 0

  Maleri skyer, som nesten alle andre kunst eller håndverk prosjekt, krever studier og praksis for rimelige resultater. Jo mer tid og krefter som du putter inn i den, vil bedre arbeids slå ut. En av nøklene til å få et tilfredsstillende bilde av skyer