Amopage

Hvordan overvinne Vent Rør når du setter på et metall taket

- Views 0
Advertisement

Hvordan overvinne Vent Rør når du setter på et metall taket


Metal taktekking er ofte funnet installert i rurale områder på fjøs eller skur. Det kan også bli funnet på næringsbygg. Metal taktekking er et raskere alternativ til asfalt helvetesild, og kan installeres raskere og enklere enn konkurrentene. Ved installasjon av metall taktekking er det nesten alltid nødvendig å ha for å omgå en luftekanal som stikker opp fra taket. Selv om dette kan virke som en skremmende oppgave, det er en jobb alle hus kan håndtere i løpet av få minutter, og deretter resten av taket kan være ferdig på et blunk.

Du trenger

Metal taktekking

tinn klipp

Målebånd

Stige

Marker

Bruksanvisning

 • 1

Installer panelene som fører opp til avtrekksrøret til å komme så nært som mulig til røret. Mål på panelet hvor røret vil bli plassert og lage et merke.

2

Kjør et målebånd over diameteren av røret og legg til 1/2 til 3/4 tomme til at før kuttet. Skissere den nøyaktige kutt som må gjøres på panelet med en markør. Gjør merket mørkt nok og synlig nok til å bli sett når kuttet blir gjort.

3

Følge langs linjen med tinn klipp og forsiktig kuttet ut hullet for å passe over toppen av røret. Fortsett rundt mark til hele kutt har blitt gjort.

4

Skyv panelet over røret og line den opp i sin riktige posisjon. Verifisere at det er et gap på 1/2 til 3/4 tomme mellom røret og metallpanelet slik at røret blinkende kan enkelt installeres senere.

5

Installer metall taktekking på samme måte som de tidligere stykker og gå videre til neste stykke. Fortsetter inntil man kommer til neste rør og installere taktekking på samme måte som beskrevet i fremgangsmåten ovenfor.

Hint

Vær forsiktig når du arbeider med en stige på taket.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-overvinne-vent-ror-nar-du-setter-pa-et-metall-taket/ "

相关文章!
 • Hvordan holde Ice fra forming på kanten av et metall taket Hvordan holde Ice fra forming på kanten av et metall taket
  - 阅 0

  Som snø tiner og refreezes på taket av ditt hjem, kan isen dammer dannes langs takkanten. Selv om metall tak er belagt med et materiale som hindrer snø og is fra å akkumulere, kan isen dammer likevel danne på dem fra tid til annen. Isen dammer hindre

 • Hva er Kloakk Vent rør for? Hva er Kloakk Vent rør for?
  - 阅 0

  For avløp skal fungere korrekt i alle hus, rørene krever en ned-fall slik at kloakk fra vasker, dusjer og toaletter. Rørene må også kloakk lufterør knyttet til avløpsrørene. Beskrivelse Som synker, dusj eller toalett tomme, tyngdekraften bidrar til å

 • Hvordan overvinne flyskrekk Hvordan overvinne flyskrekk
  - 阅 0

  Hvordan overvinne flyskrekk. Studier har funnet at millioner av mennesker har flyskrekk, til tross for de enorme sjanser mot et uhell. Det er flere måter å erobre din frykt og gjøre flytrafikken mer utholdelig. Du trenger Gule Sider Hodetelefoner Str