Amopage

Hvordan overvinne test angst

- Views 0
Advertisement

Hvordan overvinne test angst


Selv om du har studert og er godt forberedt, er det normalt å føle seg nervøs før en test. Men noen elever blir så engstelig for at de ikke klarer å konsentrere seg, negativt påvirker deres prestasjoner. Hvis dette skjer med deg, kan du bli motløs eller føler seg hjelpeløse å ta kontroll over karakterene dine. Heldigvis finnes det noen enkle triks du kan bruke for å hjelpe deg å holde deg rolig og overvinne din test angst. Ved å bruke disse prinsippene, vil du sannsynligvis merke en betydelig forbedring i testresultater over tid.

Bruksanvisning

 • 1

Studere og forberede seg til testen i god tid. Det er viktig å føle seg trygg. Stapper vil løfte din angst og ikke nødvendigvis forbedre poengsummen din. Målet ditt bør være å være godt forberedt nok til at du bare trenger å raskt skumme over notatene på testdagen.

2

Varsle læreren din eller Proctor av dine problemer med test angst flere dager i forkant av eksamen. De kan være i stand til å gi deg flere forslag for å håndtere nervene. I ekstreme tilfeller kan de være villig til å gjøre en spesiell overnatting. For eksempel kan de enige om å la deg ta testen i et eget rom hvis du føler distrahert av de andre elevene.

3

Få en god natts søvn før testen. Dette vil hjelpe deg til å utføre godt på testen og gi deg mer energi for å håndtere eventuelle angst som kan oppstå. En uthvilt sinn er et klart sinn.

4

Spis en sunn frokost på testdagen. Næring vil hindre deg fra å bli distrahert av sult. Det vil også redusere skjelving og holde deg mer rolig.

5

Hold testen i perspektiv. Husk at det er bare en eksamen og det vil trolig ikke ha en stor innvirkning på livet ditt i den store sammenhengen.

6

Bruk noen minutter mentalt og fysisk forberede deg før testen. Hjelpe kroppen din til å slappe av ved å strekke, puste dypt og rister ut muskelspenninger. Hjelp hjernen din til å slappe av ved å visualisere deg selv lykkes å ta eksamen og fortelle deg selv at du er godt forberedt. Hvis du begynner å bli nervøs, erkjenner følelser og deretter gå videre. Sett ditt sinn på oppgaven.

7

Ta noen dype åndedrag og finne en komfortabel stilling etter å ha mottatt testen.

8

Undersøk test og raskt å utvikle en plan for budsjettering din tid.

9

Les nøye hvert spørsmål før du svarer. Hvis du tegner en blank, gå videre til et annet spørsmål, og gå tilbake til de du er usikker på et senere tidspunkt. Hvis du begynner å få panikk fordi du ikke vet svaret, minne deg på at det er bare ett spørsmål, og at du fortsatt kan gjøre det bra på testen ved å svare på mer kjente spørsmål.

10

Ikke la deg føle rushed når andre elever starter innlevering i sine tester. Bare fordi de ferdig raskere enn du betyr ikke at du er bak eller dårlig forberedt. Hold deg til tidslinjen du ga deg selv for hvert spørsmål, og du blir ferdig i god tid.

11

Hånd i test etter dobbelt sjekke alle svarene.

12

Lag en liste over hvilke teknikker arbeidet for å roe ned nervene og som ikke gjorde det. Dette vil tillate deg å håndtere den neste testen mer effektivt. Over tid vil du bli stadig flinkere til å håndtere og overvinne test angst.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-overvinne-test-angst/ "

相关文章!
 • Hvordan overvinne sosial angst Hvordan overvinne sosial angst
  - 阅 0

  Sosial angst kan være en ødeleggende og skammelig følelse. Millioner av amerikanere lider av angst for folkemengder, grupper og selv betale på tellere i butikker eller restauranter. Denne lidelsen er ikke noe som folk har til å leve med, og det er no

 • Hvordan overvinne Academic Angst
  - 阅 0

  Akademisk angst er en normal reaksjon på presset fra skolen. Det kan bidra til å motivere elevene til å studere for tester eller fullføre oppgaver. Men noen ganger kan angsten nå nivåer som hindrer skoleprestasjoner i stedet for å forbedre den. Noen

 • Hvordan overvinne angst og frykt Hvordan overvinne angst og frykt
  - 阅 0

  Du kan overvinne din angst og frykt hvis du endrer frykten for det ukjente til en prosess med å lage en informert trygg avgjørelse. Hvis angst holder deg tilbake fra å oppnå dine mål, så ta deg tid til å arbeide gjennom frykt. Du trenger papir penn e