Amopage

Hvordan overtale noen til ikke å kjøre Drunk

- Views 0
Advertisement

Hvordan overtale noen til ikke å kjøre Drunk

Tragedien av skader og dødsfall forårsaket av drikking og kjøring er at de er forebygges. Handlinger av politiet kan bare ta et lite antall fyllekjørere på veiene. Til syvende og sist er det opp til hver enkelt å ta de riktige avgjørelsene, og la sine venner hjelpe dem. Tale folk er i ferd med å gi strategier for å komme hjem trygt og måter å sikre at de følger gjennom.

Bruksanvisning

 • 1

Begynne å snakke med personen tidlig. Med hver drink, blir dommen stadig svekket. En av de første tegnene på drukkenskap er manglende evne til å ta beslutninger. Lenge før personen er svekket, lage en plan for å komme hjem trygt. Finn måter å sikre at du kan ikke landene på planen, slik som å gi bartender nøklene.

2

Unngå å kjøre helt. Hvis du drikker på en bar, finnes fristelsen til å kjøre hjem. Det er til og med insentiver til å kjøre hjem for å unngå å forlate bilen i baren over natten. I stedet, ta offentlig transport eller en drosje. Uten et kjøretøy, er det umulig å kjøre hjem, og du trenger ikke å bekymre deg for alkohol nivåer.

3

Hjelpe personen erkjenner han er beruset. Snakk med ham og vise ham at han er stadig mer klønete eller slurring, og gi ham en alternativ måte å komme hjem. For eksempel, spør hvem du kan ringe for å plukke ham opp, eller hva cab selskapet han ønsker å bruke.

4

Trekk ut siste grøft innsats. Hvis alt annet mislykkes, og en beruset person er i ferd med å kjøre hjem, truer med å ringe politiet eller ta sine nøkler. Spør ham hvor hans tastene er, og når han distrahert, ta sine nøkler. Dette kan gjøre det lettere å overbevise ham til å ta en drosje hjem.

Hint

Hvis du føler deg utrygg, få en annen person til å hjelpe deg eller bo på et offentlig sted.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-overtale-noen-til-ikke-a-kjore-drunk/ "

相关文章!
 • Hvordan overtale noen til å spare penger Hvordan overtale noen til å spare penger
  - 阅 0

  Det kan være utfordrende å se noen nær deg leve en livsstil som ikke er å spare penger til en prioritet, spesielt når du er forsiktig om din økonomi. Selv om det ikke nødvendigvis er ditt ansvar å veilede den enkelte gjennom prosessen med å sette opp

 • Hvordan å overtale noen til å bli et idrettslag Hvordan å overtale noen til å bli et idrettslag
  - 阅 0

  Sports har eksplodert i en verdensomspennende kultur, og bringer tilskuere, lokalsamfunn og selv land sammen for å heie på sine lag. Men å være en del av et idrettslag kan bli enda mer givende, styrke og styrke enn å se. Ikke alle graviterer mot idre

 • Hvordan få noen til å leve med deg
  - 阅 0

  Hvordan få noen til å leve med deg. Så du er klar til å gjøre det neste store skritt i forholdet, ikke ekteskap, men spør betydelige andre å flytte inn med deg. Det kan ikke være ekte, men det er fortsatt et veldig stort steg og ikke noe som bør tas