Amopage

Hvordan overføre tidligere skatte år inn TurboTax

- Views 1
Advertisement

Hvordan overføre tidligere skatte år inn TurboTax


Hvordan overføre tidligere skatte år inn TurboTax. Prosessen med å utarbeide og sende inn en strøm-års selvangivelse krever ofte skattyterne å få tilgang til tidligere års selvangivelse og regneark, som bekrefter transaksjonen, avskrivninger og kapitalgevinst informasjon. TurboTax lar deg overføre data fra en tidligere inntektsår ved hjelp av en relativt fleksibel "Transfer" funksjon som søker gjennom datamaskinen for tidligere års skatte filer.

Du trenger

TurboTax programvare

Overfør tidligere skatte år inn TurboTax

Opprett og navngi TurboTax værende års skatt fil og lagre den til riktig mappe før du overfører, importere eller legge inn data fra andre skatte år, slik at de nødvendige filene vil bli assosiert for enkel tilgang.

Velg "Tax History Report" fra "Verktøy" for å finne ut hva tidligere skatte år er allerede knyttet til skatt fil. Du kan gjenta dette trinnet når som helst for å sjekke om status for tidligere års avkastning. Du kan også manuelt skrive sammendrag av informasjon i skatte historie rapporten om nødvendig.

Klikk på "Transfer" fra TurboTax "File" rullegardinmenyen for å starte et søk på datamaskinen for tidligere års skatte filer og starte overføringsprosessen.

Trekk ned "Files of type" menyen fra "Select Return overføre fra" dialogboksen for å angi om programmet skal søke etter en retur forberedt med TurboTax, TaxCut, TaxAct eller annen skatt-forberedelse program.

Følg instruksjonene for å sjekke aktuelle data mapper, finne og overføre skatte data i din nåværende års returfilen. Hvis denne prosessen ikke produserer den tidligere års skatt data, kan det være på en gammel datamaskin.

Overfør tidligere skatte år fra en annen datamaskin

Søk på din gamle datamaskinen for filer med endelsen .tax, .ta5, eller .t05. Alternativt kan du åpne TurboTax eller annen skatt-forberedelse program hvis det er installert på den gamle datamaskinen og se gjennom tidligere års skatte filer.

Bruk "Lagre som" -funksjonen for å redde den gamle selvangivelsen på lagringsmedier, for eksempel en CD-R-plate eller flash-stasjon, som vil tillate deg å overføre den til den nye datamaskinen.

Kopier filen til harddisken din nye datamaskin og åpne TurboTax.

Bla gjennom den nye datamaskinen for å finne, velge og åpne filen du har overført fra en annen datamaskin og lagre det som en ny retur identifisert av det gamle året.

Bruk "Transfer" fra TurboTax "File" rullegardinmenyen for å overføre den gamle tilbake, slik at dens data er tilgjengelig fra din nåværende retur.

Hint

Når du sjekker harddisken for en tidligere års selvangivelse datafilen din gamle datamaskinen, se først i datamappen som brukes av TurboTax eller annen skatt-forberedelse program, og deretter i andre sannsynlige stedene, for eksempel "Mine dokumenter" -mappen og din Gmail-stasjonen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-overfore-tidligere-skatte-ar-inn-turbotax/ "

相关文章!
 • Hvordan overføre Hjem Oppvarming Oil inn i en ny tank Fra Old Tank Hvordan overføre Hjem Oppvarming Oil inn i en ny tank Fra Old Tank
  - 阅 0

  Hvis du har olje igjen i den gamle fyringsolje tanken etter å erstatte den med en ny en, kan du spare på drivstoff utgifter ved å overføre de resterende fyringsolje til den nye tanken. Alt som trengs er en billig og enkel å bruke hevert pumpe tilgjen

 • Hvordan Åpne Tidligere selvangivelse på TurboTax Hvordan Åpne Tidligere selvangivelse på TurboTax
  - 阅 0

  TurboTax er en av de mest populære skatt forberedelse programvare på markedet. Med hjelp av TurboTax programvare, skattebetalere er i stand til å fullføre sin selvangivelse via e-filing, eller post til en papirkopi av selvangivelsen til Internal Reve

 • Hvordan overføre My 401 (k) til en selv regissert IRA
  - 阅 0

  En viktigste avgjørelsene du må gjøre når du forlater en jobb er hva du skal gjøre med 401k plan. Hvis du ikke håndtere at overføringen skal, kan du møte en stor skatt straffen, samt ordinær skatt på alle pengene du trekke fra planen. Den beste måten