Amopage

Hvordan overføre fullmakt

- Views 0
Advertisement

En fullmakt avtalen gjør noen andre til å handle på dine vegne i juridiske eller økonomiske forhold. Mange bruker dem når de trenger noen andre å være i stand til å signere på papirer eller kontrakter i deres navn. Du har kanskje signerte fullmakt avtale med ideen om at den personen du velger vil være det beste valget. Imidlertid kan en endring i forhold bety at du må overføre fullmakts rettigheter til noen andre.

Velg den nye personen som skal ha fullmakt for deg. Denne personen skal være pålitelig og troverdig, fordi de vil ha juridisk rett til å ta avgjørelser for deg. Mange velger slektninger eller juridiske representanter.

Informer personen du skal overføre fullmakt fra at du skal tildele noen nye. Gjør dette ved sertifisert brev om mulig. Du må beholde bevis på at du varslet om at personen.

Ha en advokat til å sette opp en fullmakt tilbakekall dokument og en tildeling av fullmakt dokument. Tilbakekall dokumentet vil fjerne fullmakt status fra den gamle holderen og det andre dokumentet vil tildele den til den nye innehaveren. Vær sikker på at advokaten har blitt informert om de spesifikke grunner til at du trenger denne avtalen; type fullmakt dokumentet du signerer vil avhenge av omfanget av fullmakten avtalen (se Resources). Alle parter må signere dokumentet, og det skal være sertifisert. Alle parter bør holde sin kopi av dokumentet på et trygt sted.

Varsle alle organisasjoner eller institusjoner som skal håndtere den nye fullmakt holder som du overfører fullmakt. Avhengig av omfanget av fullmakt avtalen, vil dette omfatte leger og bankinstitusjoner. Mange av dem krever at du oppgir en kopi av de juridiske dokumentene du logget i trinn 3.

Hint

Hvis den gamle innehaveren av fullmakt har gått bort eller blir uføre ​​eller annen måte, trenger du ikke å sende en sertifisert brev å varsle dem. Vurdere å sende en sertifisert brev til utøver av deres eiendom. Du er ikke juridisk forpliktet, men det vil hjelpe å ha bevis på at du varslet hans eller hennes eiendom av endringen.

Du trenger ikke å ha en advokat til å sette opp din fullmakt avtalen. Det er mange gjør-det-selv-skjemaer tilgjengelig for fullmaktsavtaler. Men vil du fortsatt må ha det attestert for at det skal være et juridisk dokument.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-overfore-fullmakt/ "

相关文章!
 • Hvordan overføre tidligere skatte år inn TurboTax Hvordan overføre tidligere skatte år inn TurboTax
  - 阅 1

  Hvordan overføre tidligere skatte år inn TurboTax. Prosessen med å utarbeide og sende inn en strøm-års selvangivelse krever ofte skattyterne å få tilgang til tidligere års selvangivelse og regneark, som bekrefter transaksjonen, avskrivninger og kapit

 • Hvordan overføre en svak pasient fra seng til stol / rullestol
  - 阅 1

  Liggende i seng for en lengre periode er vanligvis deprimerende og kjedelig for de fleste pasienter. For å lette opp sine følelser, pasienter ofte be om en endring i posisjon og omgivelser. Den eneste måten å gjøre dette på er å trygt overføre pasien

 • Hvordan overføre penger fra kredittkortet til et forhåndsbetalt kort
  - 阅 1

  Helt ønsker å skape en ubrytelig ferie budsjett, gi gave Visa, eller bare har en idiotsikker måte å kontrollere kostnadene dine? Forhåndsbetalte kredittkort og debetkort svare på alle disse forespørslene Du trenger Kredittkort med tilgjengelige midle