Amopage

Hvordan overføre en VMware Fusion lisens til en ny datamaskin

- Views 1
Advertisement

Hvordan overføre en VMware Fusion lisens til en ny datamaskin


Mange Mac-brukere anser VMware Fusion et viktig verktøy som kjører programmer kun tilgjengelig på Windows. Overføre en VMware Fusion lisens fra en gammel Mac til en ny er enkel og identisk for VMware Fusion versjoner 1 til 3. Det er viktig å lagre en kopi av lisensnøkkelen på et trygt sted mens du utfører denne prosessen, sammen med en sikkerhetskopi av virtuelle maskiner, som senere kan overføres til den nye Mac.

Du trenger

VMware Fusion 1.x, 2.x eller 3.x installasjonsmediet

Administratorrettigheter på begge Mac

Bruksanvisning

Begynn VMware Fusion på den gamle Mac. Klikk på "VMware Fusion" -menyen øverst i venstre hjørne av skjermen og velg "License" alternativet.

Kopier lisensnummer ved å trykke "Command" og "C" -tastene på samme tid, og lagre den på et trygt sted. Hvis du bestemmer deg for å skrive det ned, må du huske å merke seg at for versjon 3.x vil det være en 25-nøkkel og 20 tegn for versjon 1.0 til 2.x. Legg også merke til at bokstavene "I" og "O" er ikke vant til å unngå forveksling med tallene 0 og 1.

Med mindre du har kjøpt en volumlisens for bruk på flere datamaskiner, må du avinstallere VMware Fusion fra den gamle Mac eller slette lisensnøkkel før du fortsetter. Unnlatelse av å gjøre det kan resultere i en feilmelding.

Installer VMware Fusion på den nye Mac og overføre noen virtuelle maskiner fra den gamle Mac inn i "virtuelle maskiner" katalogen ligger i "Dokumenter" -mappen.

Begynn VMware Fusion på den nye Mac. Klikk på "VMware Fusion" -menyen øverst i venstre hjørne av skjermen og velg "License" alternativet.

Skriv inn lisensnøkkelen kopierte i trinn 2, og klikk "OK." Ingen flere meldinger skal vises.

Hvis det vises en feilmelding, må du sørge VMware Fusion er ikke installert eller er aktiv på den gamle Mac. Deretter starter den nye Mac og gjenta trinn 5 og 6.

Hint

Brukere som har kjøpt VMware Fusion 3, men foretrekker å bruke versjon 2.0.7, kan bruke sine 25 tegn lisensnøkkel i denne versjonen.

Hvis en feilmeldingen fortsatt vises etter påføring trinn 7, må du installere Fusion.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-overfore-en-vmware-fusion-lisens-til-en-ny-datamaskin/ "

相关文章!
 • Hvordan overføre en "Sims 3" Game til en annen datamaskin
  - 阅 0

  Hvis du endrer datamaskiner, men ønsker å fortsette å spille som en elskede spillet "The Sims 3," du er på hell; lagre filer er bare datafiler, noe som betyr at de vil flytte til en annen datamaskin uten et problem. Måldatamaskinen ikke trenger

 • Hvordan overføre en Windows Activation Key til en ny datamaskin Hvordan overføre en Windows Activation Key til en ny datamaskin
  - 阅 0

  Windows Activation er anti-piratkopiering teknologi som hindrer deg fra å installere din kopi av Windows på flere datamaskiner enn lisensen tillater. Det parene en spesifikk lisens nøkkel med maskinvaren. Hvis du ikke klarer å aktivere Windows innen

 • Hvordan overføre en Microsoft Outlook-konto til en annen datamaskin Hvordan overføre en Microsoft Outlook-konto til en annen datamaskin
  - 阅 0

  Microsoft Outlook lagrer e-post og kontakter i en fil kalt en personlig butikk (PST). Denne filen kan brukes til å overføre Outlook-informasjon fra en datamaskin til en annen. Det eneste kravet er at du har muligheten til å flytte filen fra en datama