Amopage

Hvordan overføre en § 8 til Georgia

- Views 1
Advertisement

Under HUD § 8 Housing Valg Voucher program, subsidierer den føderale regjeringen den delen av en lav inntekt familiens private markedsleien som overstiger 30 til 40 prosent av deres samlede inntekt. Dette tilskuddet, eller voucher, er bærbar, noe som betyr at § 8 ​​leietakere kan flytte, selv til en annen jurisdiksjon, men likevel nyte § 8 fordeler. Du følger samme generelle protokollen for å overføre bistand til Georgia som du gjør for andre deler av landet.

Bruksanvisning

 • 1

Kontakt offentlige boliger byrået (PHA) som administrerer din nåværende fordeler. Informere dem om at du er lplanning å flytte til Georgia, men ønsker å holde § 8 kupong og trygt § 8 ​​boliger der. Din PHA kan hjelpe deg å navigere portabilitet prosessen.

2

Avslutt leieavtale med din nåværende utleier, dersom det ikke allerede er utløpt. HUD krever at alle § 8 om leie begynne med en ettårig leieavtale. Selv om du mottar føderal hjelp, du fremdeles må overholde vilkårene i leieavtalen med utleier. Fortell din utleier du skal flytte og utarbeide en avtale om å skikkelig avslutte leieavtalen.

3

Spør PHA om det vil tillate deg å flytte. Hvis du er i den innledende 12-måneders periode siden du først ble innlagt på § 8 program, ikke din PHA ikke å la deg flytte. Code of Federal Regulations bemerker imidlertid at det din PHA kan tillate deg å flytte hvis det så velger. Til syvende og sist, den første PHA og PHA som styrer det området du ønsker å flytte til må godta for å tillate portabilitet av § 8 kupong. Hvis du er utenfor den opprinnelige 12-måneders sikt, har din PHA å tillate deg å flytte.

4

Fullføre de nødvendige papirene for å starte portabilitet prosessen. Din første PHA skal ha det meste av dokumenter den trenger på fil. For posten, Georgia Institutt for samfunnsmedisin Affairs (DCA), som går Section 8 programmer gjennom det meste av staten, påpeker at det må få den opprinnelige kupong, fødselsattester for alle husstandsmedlemmer, inntekt verifisering og HUD danner 52665 og 50058. den opprinnelige PHA kan forenkle denne administrative del av prosessen.

5

Følg opp med din PHA å sørge for at de skal gjennomføre overføringen av fordeler fra deres jurisdiksjon til den nye PHA i området der du håper å oppholde seg. I Georgia, forvalter DCA § 8 program i 149 av Georgias 159 fylker, som i 2010. Lokale bolig myndigheter kjøre programmet i de resterende 10 fylkene. For eksempel er Atlanta Housing Authority ansvaret for kapittel 8. Atlanta byområde. Din første PHA vet hvem du skal kontakte når du forteller dem hvor du har tenkt å flytte.

6

Kontakt PHA som dekker området der du ønsker å flytte. Hvis du ikke flytter til Atlanta metro, er dette trolig DCA. Søk etter § 8 enhet i området styrt av DCA, Atlanta Housing Authority eller en av de andre PHAS som administrerer § 8 programmet i Georgia. Din nye PHA kan gi deg oppføringer. Alternativt kan du søke etter § 8 boliger på nettet.

7

Følg samme fremgangsmåte du fulgte da du sikret din opprinnelige § 8 leieforholdet. For eksempel, når du finne en utleier som er villige til å leie ut til deg, må du sende inn en godkjenning for husleie skjema - din nye PHA vil gi deg en - til den nye PHA. Din nye PHA inspiserer deretter enheten der du ønsker å flytte. Hvis det passerer inspeksjon, kan du signere en ett-årig leieavtale med den nye utleier.

Hint

Ulike jurisdiksjoner bruke forskjellige betalings standarder og inntektsgrenser. DCA bemerker at når du flytter til Georgia, kan din kupong råd til deg en mindre eller større enhet enn den du bodde i under forrige punkt 8 ordningen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-overfore-en-8-til-georgia/ "

相关文章!
 • Hvordan overføre CNA lisenser til Georgia Hvordan overføre CNA lisenser til Georgia
  - 阅 0

  Flytte til en annen stat innebærer mer enn å flytte varebiler hvis du er en sertifisert sykepleier assistent (CNA) planlegger å fortsette å arbeide i den valgte karriere. Å vite hvordan du overfører eller gjenanskaffe lisensen til arbeid er et viktig

 • Hvordan overføre en postanvisning til et forhåndsbetalt kredittkort Online
  - 阅 0

  En postanvisning er en god måte å få midler, fordi du kan ta penger for uten holdeperioder. Når det er sagt, kan du ikke akkurat løpe ut og bruke penger for å kjøpe en kopp kaffe på den lokale kaffebaren. Overføre penger orden i et forhåndsbetalt kre

 • Hvordan overføre et boliglån til en levende tillit
  - 阅 0

  Du kan sette opp en levende tillit til å distribuere eiendommen etter døden uten å gå gjennom skifteretten. Du kan også bruke en tillit til å håndtere forretningsaffærer hvis du noen gang uføre. Du kan gjøre dette uten at det påvirker din evne til å