Amopage

Hvordan organisere en bankett Program

- Views 0
Advertisement

En bankett er en hendelse som bringer folk som deltar i en felles organisasjon eller som har et felles mål sammen til middag. Ofte gjennom disse hendelsene, selskaps arrangørene feire en prestasjon eller skaffe penger til en sak. Hvis du blir belastet med jobben med å sette sammen organisasjonens kommende bankett, holde et par viktige detaljer i bakhodet når du legger ut på dette prosjektet.

Bruksanvisning

Utvikle et planutvalg hvis du trenger hjelp til å sette banketten programmet sammen. Du kan tilordne hver person til å ta ansvar for hvert arrangement på programmet du utvikle.

Bestem de viktigste deltakerne som vil bli innfridd eller omtalt på banketten. For eksempel, hvis du kaster en pengeinnsamling hendelsen du må invitere representanter for organisasjonen som vil motta sjekken.

Anslå det totale antall deltakere, inkludert honorees og laget ditt, slik at du kan bestille et sted å imøtekomme gruppen til middag. Etablere prisen for billetter til banketten (hvis aktuelt).

Etablere en fast dato og tid for bankett middag som er i samsvar med planene for alle sentrale deltakere. Bestill en plassering og caterer for datoen så snart som mulig. Kontroller at du reserverer utstyr for banketten også, inkludert et podium og mikrofon for høyttalere.

List tidsplan for hendelser ved hjelp av komiteen din. Starter med en introduksjon til å ta imot gjester, og deretter gå videre til viktige bemerkninger fra VIPs. La det være minst en time blokk av tid for gjestene å spise før programmet starter. Identifisere fokus for hendelsen, og plasser den mot midten av planen, etterfulgt av lukking bemerkninger. Deretter kan du fylle ut andre viktige elementer du vil legge til planen avhengig av bestemt hendelse.

Leie en grafisk designer til å lage invitasjoner til å sende til det tiltenkte listen over inviterte samt billetter til å distribuere til betalt gjester. Be designer til å lage en trykt program til å distribuere på arrangementet når du har timeplanen og viktige deltakere bekreftet.

Annonser banketten hvis det er åpent for publikum i lokalavisen, klassifisert annonser og på oppslagstavler. Gi informasjon om hvor du kan kjøpe og hente billetter samt kontaktinformasjon for deg eller dine bankett komitémedlemmer.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-organisere-en-bankett-program/ "

相关文章!
 • Hvordan organisere en Award sin Banquet
  - 阅 0

  Hvordan organisere en Award bankett. Fra menyen til tildeling presentasjoner, er en awards bankett en morsom måte å anerkjenne fremragende prestasjoner av dine ansatte, studenter, idrettsutøvere eller medlemmer av organisasjonen. Tildelingsbank er og

 • Hvordan organisere bilder med iPhoto Hvordan organisere bilder med iPhoto
  - 阅 0

  Hvordan organisere bilder med iPhoto. iPhoto er et bilde redigering og administrasjonsprogrammet som er en del av iLife-produkter som følger med Apple OS-X operativsystem. iPhoto handler om enkelhet og brukervennlighet for nybegynnere bilderedigering

 • Hvordan organisere en liten Trearbeid Shop Hvordan organisere en liten Trearbeid Shop
  - 阅 2

  Hvis trearbeid butikken er liten, er det viktig at du dra nytte av hver krik og krok av plass. Organisasjonen er nøkkelen til å få mest mulig ut av trange områder. Fylle alle potensielle plass bør gi deg mer arbeidsområdet. Som du fylle hver mulig pl