Amopage

Hvordan organisere din Chest Fryser

- Views 0
Advertisement

Hvordan organisere din Chest Fryser


En brystet fryser er en effektiv måte å lagre store mengder mat for senere bruk, men, dessverre, kan deres størrelse gjør dem ganske vanskelig å komme seg rundt i, og det kan bli enda vanskeligere å finne det du ønsker. Dette trenger ikke å være tilfelle. Ved hjelp av noen enkle hjelpemidler og en liten bit av logikk, kan du enkelt organisere din brystet fryser og har ingen problemer med å finne mat når du er klar til å forberede den.

Du trenger

Permanent markeringstusj

fryser kurver

Bruksanvisning

Gjør god bruk av fryse kurver. Den største begrensningen av brystet fryseren er at du kommer til å bli stabling alt sammen fordi det ikke er noen hyller. Kjøpe en rekke fryse kurver ikke bare tillate deg å gruppere lignende elementer sammen, men også for å fjerne store mengder av dem i ett enkelt trinn i stedet for å måtte grave ett element om gangen helt til bunnen til du finner det du trenge.

Stable matvarer i henhold til type. Videre dele dine fryse kurver for å maksimere hvordan organisert fryseren er. For eksempel, i kjøttet skuffen, stable steik på den ene siden og steker på den andre. Man kan også dele ved hvilken type kjøtt er det, slik som å ha oksekjøtt i en stabel og svin i en annen. Ideen er å holde lignende elementer sammen slik at du alltid vet hvor alt er.

Merk alt. De fleste elementene vil bli pakket med fryser papir eller folie, som kan gjøre det vanskelig å si nøyaktig hva du ser på. Hver gang du legger noe til brystet fryser, ta deg tid til å merke utsiden med en permanent markør for enkel identifisering senere. Inkluder datoen som mat kvaliteten forringes i tre til 12 måneder, avhengig av mat.Dette fjerner gjetting og reduserer tiden ned i fryseren.

Hold de sterke sider av brystet fryser i tankene. På grunn av sin natur, de er medfødt vanskelig å bevege seg rundt i. Den beste måten å få mest mulig effektiv bruk av det er å bruke det for langtidslagring, og deretter trekke ut kjøtt og andre elementer som du skal bruke umiddelbart å oppbevare i kjøleskapet fryser. Det reduserer mengden av tid og innsats er nødvendig for deg å finne ting.

Hint

Frysebokser fungere mer effektivt når de er fulle. Hvis du finner ut at du har mye ekstra plass, fylle noen melk mugger om tre fjerdedeler fulle med vann for å bruke den opp.

Bruk bare fryser kvalitet plast og heavy-duty folie eller frysecontainere.

Ikke kjøp en fryser som er for stor for dine behov.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-organisere-din-chest-fryser/ "

相关文章!
 • Hvordan organisere Din Flickr bilder ved hjelp Organizr
  - 阅 0

  Bruke Organizr funksjonen på Flickr gjør redigering av bildene dine mye enklere. Du kan sortere, organisere, dele og lagre Flickr-bilder på Organizr og med legge til bilder til gruppe bassenger. Du trenger ikke å installere Organizr fordi den kjører

 • Hvordan organisere dine personlige papirer og hjemmekontor Hvordan organisere dine personlige papirer og hjemmekontor
  - 阅 0

  Et hjemmekontor tjener flere formål, fra å gi et sted å oppbevare personlige papirer organisert i en rolig plass hvor du kan jobbe hjemmefra på faglige prosjekter. Imidlertid kan et hjemmekontor også komme ut av kontroll raskt, kommer fra en pen og r

 • Hvordan organisere din Klesvask Senter
  - 阅 0

  Når begynte vaskerom blir så komplisert? Enkelheten av ren bomull og snorene har morphed i kompleks vitenskap med et mylder av syntetiske stoffer og vaskeanvisningene. Og hvor du gjør det vask - i en liten skapet, et lite hjørne av garasjen eller en