Amopage

Hvordan oppussing en laserskriver Drum

- Views 16
Advertisement

Hvordan oppussing en laserskriver Drum


Hvis bildene skrives ut med din laserskriver er flekkete, har striper eller andre forstyrrelser, kan en skitten eller defekt skriver trommel være den skyldige. I stedet for å erstatte hele skriver, trenger du kanskje bare å bare pusse opp, rengjør eller skift skriveren trommelen for å ha en som fungerer riktig skriveren på nytt. Ofte er imidlertid tonerkassetten kan bare trenger å byttes ut, så det anbefales å sjekke tonerkassetten før du fortsetter med trommelen.

Du trenger

latex hansker

Skrujern

Bomullspinner

Bruksanvisning

Slå av skriveren. Ta på gummihansker for ekstra sikkerhet ved håndtering av toner blekk. Bytt tonerkassetten. Skriv ut en testside med den nye kassetten er installert. Hvis kvaliteten av utskriften er forbedret, så trommelen ikke trenger å renses eller skiftes ut. Ellers la skriveren i minst en time før du fortsetter med trommelen.

Åpne skriverdekselet og inspisere trommelen for merker, rusk, riper eller linjer. Ofte, hvis slike blekkmerker eller rusk eksisterer, vil disse merkene reflektere merkene på trykt papir. Dersom slike merker ikke finnes på trommelen, kan du også må sjekke varmeelementet for merker eller tegn på forringelse. Fikseringsenheten kan trenge å bli sendt tilbake til utlåner for utskifting.

Fjern de tre tilstøtende rullene før du tar ut trommel. Bruk en skrutrekker til å lirke ut e-klipp ved siden av trommelen. Trommelen er lysfølsomme, så vær forsiktig ved fjerning og sørge for at trommelen ikke utsettes for lys i lange perioder av gangen. Sett rullene på et stykke papir for å unngå overflaten flekker.

Bruk bomullspinner til å tørke vekk overflødig toner på trommelen. Sett trommel i motsatt rekkefølge som den ble fjernet. Hvis utskriften er fortsatt problematisk, kan trommelen være i forfall og må skiftes ut. Kontakt utlåner på instruksjoner om hvordan du returnerer den. Ikke kast trommelen.

Hint

Følg eventuelle spesifikke instruksjoner i din laserskriver bruksanvisningen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-oppussing-en-laserskriver-drum/ "

相关文章!
 • Hva er en laserskriver Drum? Hva er en laserskriver Drum?
  - 阅 0

  Selv om det ikke gjør en fin lyd når truffet, er det laserskriver trommelen en viktig del av bandet som er en laserskriver. Det er metallrullen som blir etset med bildet av utskriftsjobben ved en laser. Som trommelen blir belastet av en laser, plukke

 • Hvordan Raise Tilapia i Drums Hvordan Raise Tilapia i Drums
  - 阅 0

  Tilapia er en deilig fisk som har vært reist i akvakulturdammer siden den tid egypterne. De kan heves i bakgård dammer, trommer eller tønner ganske lett så lenge deres kabinettet er riktig satt opp. Tilapia er klar for høsting når de har nådd modenhe

 • Hvordan rengjøre en tørketrommel Drum
  - 阅 0

  Fra fargestifter eller tannkjøtt igjen i en lomme på fargestoff fra nye klær, flekker igjen på trommelen kan følge dine rene klær. Din trommelen bør rengjøres hver måned med en fuktig, såpevann og skylles med en varm, våt klut, men når flekker er sat