Amopage

Hvordan oppussing en gammel Camper

- Views 0
Advertisement

Du har lyst til å komme seg ut og se landet i lang tid. Du ønsker å kjøre bil og leir, slik at du kan få personlig med erfaring. Du har sett glansede bilder av skinnende nye bobiler og campingbiler, har du besøkt RV forhandler, og så mye som du ønsker å eie en av disse skjønnhetene, kan du ikke råd til det. Men når du ser på gamle bobiler, synes de kjedelig og snusket i sammenligning. Vel, ikke gi opp. Finn et solid brukt enhet og få til å fungere. Når du pusse opp en gammel campingvogn, du ikke bare spare masse penger, men du ender opp med tilfredsstillelsen av å vite at du har gjort det nydelig igjen.

Bruksanvisning

Ta alt ut av camper-alt. Bli kvitt all dritten som ikke er ditt, og trekke ut alle møbler og myke varer. Riv ut teppet. Ta ned gardiner. Fjern puter og madrasser. Inspiser alle det. Rens, vask og luft ut de elementene du ønsker å fortsette å bruke; kaste alt annet i søpla.

Hvordan oppussing en gammel Camper


Inspiser harde kamper-ovnen, det icebox / kjøleskap, lysene, rørleggerarbeid. Sjekk for lekkasjer i gassledningen og vannledninger. Se etter frynsete ledninger. Test alt. Reparere eller erstatte de delene som ikke er perfekt.

Hvordan oppussing en gammel Camper


Test vinduene og taket for lekkasjer. Inside, se etter tegn på at vann har sivet inn i bobilen; åpne hver skapet og skap for å lete etter vann merker. Utenfor, spray enhet med vann og se etter drypper fra vinduene og taket sømmer. Tett tak og alle sømmer med Elastek eller marine segl. Fjern lekker vinduer og installere værbestandig tetning mellom rammen og campingvogn kroppen. Stram rammer rundt vindusglass. Reparere eller erstatte alle vindu skjermer.

Vask alt inne i bobilen, inkludert vegger og gulv. Bruk et mildt slipemiddel for å rengjøre vasken og komfyr til de skinner som nye. Bruk varmt såpevann svamp ned noen hardt underlag vegger (ikke tre, selvfølgelig). Rengjør området hette. Vask vinduene. Skrubb gulvet. Du kan bli sjokkert over hvor flott at gamle ting ser etter litt oppmerksomhet.

Olje de tre skap og panel. Den gamle tre kan være varmt vakker igjen litt omsorg med. Bytt brikker som ikke kan repareres. Hvis du ikke kan finne matchende panel, velger materiale som vil utfylle den gamle panel. Bruk maling bare som en siste utvei.

Kjøp nytt skum og stoff og gjøre nye puter for interiør, om nødvendig. Få nye gardiner.

Hint

Hvis det ikke er i god stand, eller hvis du ikke liker det ser ut av det, bli kvitt det.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-oppussing-en-gammel-camper/ "

相关文章!
 • Hvordan oppussing en gammel glassfiber kano eller Skiff Hvordan oppussing en gammel glassfiber kano eller Skiff
  - 阅 1

  En billig måte å plukke opp en kano eller sjekte er å kjøpe en brukt en, men brukte båter kommer sjelden uten problemer. På et minimum, vil du ønsker å returnere en gammel, nedslitt kano til en frisk, som nye utseende. Forbi det, kanskje en gammel ka

 • Hvordan slå en gammel Lantern Inn i en bordlampe Hvordan slå en gammel Lantern Inn i en bordlampe
  - 阅 2

  Gamle olje lanterner er et attraktivt tillegg til enhver dekor. Hvorfor ikke ta med den gamle lykt inn i dette århundret ved å konvertere den til en elektrisk bordlampe? Det er ikke bare vil se bra ut, men det vil også være en svært funksjonell lyski

 • Hvordan lage en hjemmelaget Camping dusj Hvordan lage en hjemmelaget Camping dusj
  - 阅 28

  Camping kan bety komme tilbake til naturen, men det betyr ikke at du ønsker å være au naturel foran de andre bobiler. Denne bærbare leiren dusj partisjon gir velkommen privatliv når du er ute i skogen. Det setter opp i løpet av minutter, og kan være