Amopage

Hvordan opprette en konto hos USPS Online

- Views 0
Advertisement

Hvis du sender en masse pakker ved hjelp av USA Postal Service (USPS), eller selv om du bare sende noen hver gang en stund; det er mye enklere å sende disse elementene ved hjelp av en online USPS konto. Når du har opprettet denne kontoen på nettet, kan alle dine fraktbehov tas vare på uten å måtte forlate hjemmet eller kontoret. Du kan få gratis frakt forsyninger; finne alle de nødvendige skjemaene (selv internasjonale dem) og være i stand til å skrive dem, lage forsendelsesetiketter, lagre adresser, kjøpe frimerker eller andre produkter, send forretnings- eller personlig gratulasjonskort, post brev eller postkort, betale for frakt til og med forespørsel henting av dine pakker. Alt dette kan lett bli ferdig hvis du vet hvordan du oppretter en konto hos USPS online. Følgende trinn vil ta deg gjennom hele prosessen.

Du trenger

Datamaskin

Internett-tilkobling

Personlig informasjon

Business Information

Bruksanvisning

 • 1

Åpne USA Postal Service webside: www.usps.com (se Ressurser under for direkte link). Klikk på "Logg inn" linken øverst til høyre.

2

Registrer deg for en ny USPS online konto. Velg "Registrer deg" knappen nederst til høyre.

3

Fyll ut detaljene. En "ny bruker Sign Up" åpnes. Svarene er store og små bokstaver, så sørg for å gjøre oppmerksom på dem på et sikkert sted. Du må fylle inn alle de * må utfylles ", som inkluderer: brukernavn, passord (to ganger), sikkerhetsspørsmål (velg fra rullegardin), svare på sikkerhetsspørsmålet (to ganger) og klikk deretter på" Fortsett "-knappen nederst til høyre. Hvis du velger et brukernavn som ikke er tilgjengelig eller ikke fylle riktig i noen av opplysningene, vil du bli bedt om å gjøre endringer i den.

4

Velg USPS profil kontotype. Du må avgjøre om USA Postal Service-kontoen er en personlig eller bedriftskonto. Du kan lese om forskjellene første fra den informasjonen som gis, og velg deretter en ved å klikke til venstre for den.

5

Fyll inn din USPS kontoinformasjon og bekrefte det. Du må fylle inn alle de nødvendige (*) felt for "avtrykk" og også "Informasjon om selskapet" (for forretningsregnskap). Klikk på "Fortsett" knappen på nederst til høyre. Du vil se et sammendrag av kontoinformasjonen, kontrollerer all informasjon og enten velge "tilbake" og gjøre endringer, eller klikk på "Fortsett" knappen.

6

Enig til Privacy Act vilkår og begynne å bruke kontoen. Les og velg "Yes" for å godta vilkår som er fastsatt, og klikk deretter på "Fortsett" knappen. På siden som åpnes vil gi deg flere muligheter til å begynne å bruke din konto med en gang. Velg riktige tjenester som trengs.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-opprette-en-konto-hos-usps-online/ "

相关文章!
 • Hvordan opprette en konto hos Georgia Compass Hvordan opprette en konto hos Georgia Compass
  - 阅 0

  Georgia Compass er en tjeneste som tilbys av Georgia Department of Human Services til å forenkle prosessen med å søke om statlige kjøre programmer, for eksempel matkuponger, Medicaid, WIC, matvarehjelp og TANF. Formålet med Georgia Compass er å effek

 • Hvordan opprette en konto på FYE Hvordan opprette en konto på FYE
  - 阅 0

  FYE er et merkenavn som står for "For Your Entertainment". Trans World Entertainment er morselskapet. FYE er en forhandler som selger musikk, DVD og spill. Det er både murstein og mørtel steder og en nettbutikk. Hvis du ønsker å foreta kjøp på F

 • Hvordan opprette en konto på GunZ
  - 阅 1

  Gunz er et nettsted som lar deg spille multiplayer skytespill. Opprette en konto får du tilgang til nettsteder funksjoner, inkludert samle mynter og belønning poeng, som du kan slå i for spill elementer. Opprette en Gunz konto er en rask og enkel pro