Amopage

Hvordan oppmuntre en Shy Toddler å spille

- Views 0
Advertisement

Hvordan oppmuntre en Shy Toddler å spille


Scenen er satt for en over-the-top, fabelaktig moro play-date, er ditt barns lek-date peer på døren og klar til å gå og småbarn er sammenkrøpet bak bena holde sørgelig mamma. Hvis denne eller en lignende, er situasjonen normen når det kommer til sjenert pjokk og spille ganger, trenger du ikke å gi seg og slutte å planlegge sosiale ganger. Ifølge tidlige barndom eksperter på Zero-tre, noen barn har temperament som gjør dem forsiktig i merkelige situasjoner eller rundt nye mennesker. Oppmuntre din tot å perk opp på henne spille dato vil hjelpe henne å sosialisere.

Bruksanvisning

 • 1

Gi sjenert pjokk tid til å varme opp eller bli komfortabel med en ny situasjon, innstilling eller venn. Hold deg ved hans side, oppmuntre ham til å utforske sitt nye miljø på sin egen tid.

2

Observer barnet ditt når hun er komfortabel på spill. Se etter situasjoner som utløser hennes skyhet, for eksempel visse personer eller steder. Berolige henne eller holde seg i nærheten i løpet av disse situasjonene, lettelser henne inn i bildet.

3

La barnet vite at du forstår hennes følelse av forsiktighet og at du er der for å hjelpe henne føle seg mer komfortabel med henne spille dato.

4

Planlegg strukturerte aktiviteter som setter barnet i sentrum av stykket. Kom opp med et kreativt håndverk, som for eksempel å lage en collage, eller engasjere barn og hans kolleger i et spill av blokk bygningen under en lek dato.

5

Introduser barnet ditt til å spille situasjoner en mot en eller i små grupper, i stedet for store grupper av barn.

6

Inviter barnas lekekamerat til huset ditt. Gi ham en følelse av komfort i det kjente, noe som gjør ham mer åpen for å spille eller delta i aktiviteter sammen med et annet barn.

Hint

Ikke hele tiden fortelle barnet at han er sjenert. Selv om du kanskje tror at et dette er nyttig, du merking ham og muligens gjør ham til å føle selvbevisst.

Unngå å lage din sjenert pjokk i sentrum for oppmerksomheten. Fortelle din tot å synge sangen han nettopp lært i barnehagen ved ankomst til hans spill datoen vil ikke gjøre ham føler deg komfortabel.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-oppmuntre-en-shy-toddler-a-spille/ "

相关文章!
 • Hvordan Oppmuntre barnet ditt til å spille et instrument Hvordan Oppmuntre barnet ditt til å spille et instrument
  - 阅 0

  Oppmuntre barnet ditt til å spille et instrument kan du gi ham en gave som varer livet ut. Men mens mange barn naturlig bevege seg mot musikk og liker å synge eller å gjøre opp sine egne komposisjoner, kan andre barn være litt mer motvillige eller mo

 • Hvordan å få øye på en spiller Hvordan å få øye på en spiller
  - 阅 0

  Er du lei av å bli spilt av spillere. Hva om du kunne lære hvordan å få øye på en spiller tidlig i et forhold før dine følelser ble involvert. La meg gi deg noen tips Bruksanvisning 1 Siden flertallet av spillerne ikke vil flate ut innrømme din som s

 • Hvordan lage en American Girl Doll spill Hvordan lage en American Girl Doll spill
  - 阅 4

  American Girl dukker oppfordrer sine unge samlere til å dele sine erfaringer og historier med venner. En måte å øke det sosiale aspektet er å skape et brettspill å spille med venner og familiemedlemmer. Denne guiden vil ta brukerne gjennom å skape si