Amopage

Hvordan oppgradere minne på en Toshiba Satellite

- Views 16
Advertisement

Oppgradering av minne (RAM) på en bærbar datamaskin er et nødvendig skritt for personer som har vokst seg for tilgjengelig plass eller rett og slett tenkt å en gang nedover veien. Mens det er elektronikk butikker som kan installere ekstra minne for deg, kan du også gjøre dette hjemme med noen relativt enkle grep. Etter å kjøpe riktig RAM for den bærbare datamaskinen, kan du installere det og fortsette databehandling innen en time.

Du trenger

Toshiba Satellite manuell

Skrujern

Toshiba Satellite bærbar datamaskin

RAM

Bruksanvisning

Rådfør datamaskinens brukerveiledning for å finne den riktige RAM til å kjøpe og installere på datamaskinen. I tillegg kan du besøke Crucial.com nettsiden og velg merke og modell av den bærbare datamaskinen for å få råd om riktig minneoppgradering.

Koble Toshiba Satellite og slå av strømmen. Ta ut batteriet ved å løsne batteriutløser klipp eller skru batteriet ut av omslaget. På et flatt underlag, slå den bærbare over og legg den ned slik at bunnen vender opp.

Ta av dekselet til minnerommet. Minnedekselet er vanligvis plassert på venstre side av maskinen, og har en Toshiba garanti klistremerke over det. Ta av dekselet ved hjelp av en riktig størrelse skrutrekker. Tving aldri en dårlig tilpasset skrutrekker i bruk.

Jord deg selv. Det er viktig å bli kvitt noen statisk elektrisk ladning som du kan ha. Statisk elektrisitet kan skade de interne delene. Før du installerer RAM, berører et stykke metall, for eksempel en lampe for å kvitte deg med denne avgiften.

Fest minnekortet. Hold minnet i sidene, linje opp hakket foran på minnekortet med hakket tasten på den bærbare datamaskinen. Skyv hakket og hakket nøkkelen sammen i en vinkel slik at minnekortet er vippet på om en 30 graders vinkel fra den bærbare datamaskinen.

Trykk minnekortet på plass. Når hakk den godt mot hakket tasten, trykker du på minnekortet ned i laptop og sikre ejektor klipp. Disse klippene er plassert på hver side av kortet, og vil passe inn i kortets ejektor klippet hakk.

Bytt minnet dekselet. Skru lokket skikkelig tilbake på plass og strøm opp den bærbare datamaskinen. Den nye oppgraderte minne vil umiddelbart bli gjenkjent.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-oppgradere-minne-pa-en-toshiba-satellite/ "

相关文章!
 • Hvordan oppgradere minne på en Toshiba laptop
  - 阅 0

  Random Access Memory, eller RAM, er det som gjør at datamaskinen kan utføre flere oppgaver samtidig. Hvis Toshiba bærbar datamaskin har problemer med å bremse ned mens du kjører programmer, kan det være på tide å oppgradere RAM. Utskifting av kompone

 • Slik oppgraderer RAM på en Toshiba Satellite
  - 阅 0

  Jo mer RAM en datamaskin har å operere, jo bedre vil det fungere. RAM er viktig for å kjøre minnekrevende programmer, for eksempel foto, video-redigering programvare. Oppgradering av RAM på en Toshiba Satellite er ikke en vanskelig prosess, og ved å

 • Hvordan Reset CMOS på en Toshiba Satellite Hvordan Reset CMOS på en Toshiba Satellite
  - 阅 0

  Hver Toshiba Satellite laptop kommer med en CMOS-brikke bygd inn i hovedkortet. Dette er en batteridrevet chip som lagrer noen av datamaskinens mest grunnleggende og mest viktige data. Dette inkluderer datamaskinens innstillinger for dato og klokkesl