Amopage

Hvordan oppdatere hvitkalkede eik skap

- Views 4
Advertisement

Hvordan oppdatere hvitkalkede eik skap


Whitewashed eik skap har fått et meget tynt lag med hvit maling, slik at korn av eik igjennom. Dette kan være et attraktivt utseende på et kjøkken, men som alle andre ser, kan det bli kjedelig og selv dato kjøkkenet ditt over tid. Men du kan enkelt endre skap for å gjøre dem ser mer moderne. Vurdere å bruke et kirsebær flekken. Den karakteristiske mønster av eik vil fortsatt vise gjennom flekken, men fargen vil være svært up-to-date.

Du trenger

Skrujern

Drop kluter

Malerens tape

malingsfjerner

3 tommer nylonbørste

Gummi maling skraper

1/4 kopp trinatriumfosfat

1 liter vann

Bøtte

Svamp

150 sandpapir

180 sandpapir

Tack klut

Cherry flekken

myk klut

Olje polyuretan sealer

Nytt kabinett maskinvare

Bruksanvisning

Fjern alle kabinett maskinvare. Ta skuffer og skapdører til et eget arbeidsområde, hvor du har spredd et tøystykke. Dette arbeidet området bør ha god ventilasjon. På kjøkkenet, der bare rammene fortsatt, legge ut plastfolie langs gulv og benkeplater, og sikre med malerens tape. Tape veggene der de møter rammene. Åpne dører og vinduer for ventilasjon. Du vil bli å fjerne maling og deretter flekker dører og skuffer først. Deretter vil du være på vei inn på kjøkkenet, hvor du vil ta av maling og beis skaprammer.

Påfør en maling stripper med en nylonbørste. La stripperen trenge inn i treet i minst 15 minutter. Skyll av din nylonbørste. Fjern hvit maling med en gummimalingsskraper.

Kombiner 1/4 kopp trinatriumfosfat med en liter vann. Sett på et par gummihansker, og skrubb tre med en svamp. Skyll med rent vann.

Gå over tre med 150-sandpapir. Følg med 180-sandpapir. Gå over tre med en eller flere klebrighets kluter for å fjerne slipestøvet.

Påfør kirsebær flekken med en 3 tommers nylon pensel. Tillat flekken for å trenge inn i treet i minst 15 minutter. Arbeide med korn av tre, tørk av overskudds med en myk klut. Påføre et andre strøk på nøyaktig samme måte. La den tørke helt.

Skyll av penselen. Påfør en kvalitet olje polyuretan sealer. La det tørke helt. Skru helt ny maskinvare for å gi skap fullt ferdig utseende.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-oppdatere-hvitkalkede-eik-skap/ "

相关文章!
 • Hvordan oppdatere 1999 Oak Skap Hvordan oppdatere 1999 Oak Skap
  - 阅 0

  Eik skap gi deg det beste av to verdener: De er solid og laget av holdbart trevirke som vil vare i svært lang tid, og de har en naturlig gyllen nyanse som gir et kjøkken en varm glød. Men hvis skap ble installert i 1999, er de sannsynligvis ser dater

 • Hvordan Make Over eik skap Hvordan Make Over eik skap
  - 阅 0

  Selv om du kanskje ikke være fornøyd med utseendet på skap, de kan være dyrt å erstatte. Et alternativ til kostbare erstatning er å forvandle dem med en gjør-det-selv-makeover. Bruk av en ny finish og oppdatert maskinvare kan helt endre utseendet på

 • Hvordan Refinish gylne eik skap Hvordan Refinish gylne eik skap
  - 阅 17

  Gylne eik skap er svært vanlig i boliger i USA. Disse skapene bli slitt og skadet med bruk. Ombygging finish av gylne eik skap vil tillate deg å farge skap, beskytte dem i mange år fremover. Du kan lakkering av eik skap ved ganske enkelt stripping sk