Amopage

Hvordan øke pH i en Fish Tank

- Views 0
Advertisement

Hvordan øke pH i en Fish Tank


Den ønskede pH-verdien i fiskekummen er avhengig av hvilken type fisk man har. Mens noen fisk foretrekker et surt miljø, andre foretrekker et mer basisk miljø. PH-verdier variere fra 0 til 14, en skala hvor høyere tall er basiske, lavere tall er sure og syv er nøytral. Ulike kjemiske prosesser oppstå i et akvarium som kan redusere pH-nivå. Hyppig overvåking av pH-nivået i fisken tank lar deg vite når det er på tide å øke pH-nivået for å skape et mer gjestfritt miljø for fisken. De fleste fisketrekker et pH-område fra 6.4 til 7.8.

Du trenger

Engangs pH teststrimler

Coral sand, knust korall, kalkstein og / eller skjell

Bakepulver

Bruksanvisning

Test pH-nivået i tanken regelmessig bruker engangs pH teststrimler. Dette er en billig måte å teste vannet.

Legg naturlige ingredienser til tanken for å øke pH-verdien hvis det er behov for å justere. Skjell, kalkstein, knust korall og korallsand all økning pH. Noen plasser knust korall i en nettpose. Legg bare én av disse ingrediensene å starte. Hell i ca 1/2 ts. om gangen, slik at pH-verdien stiger gradvis. Test vannet med en pH test stripe ca 15 minutter senere, og deretter holde legge små mengder av naturlig ingrediens til du oppnår den ønskede pH.

Legg natron til fisken tank som en annen måte for å øke pH. Bruk 1 ts. for hver 5 liter vann, og legger en ts. på en gang. Test pH-nivå før du legger mer natron. Gjør dette til du får pH-nivået du ønsker. Ved hjelp av natron er ikke noe du bare legge en gang til tanken. Hvis man bruker natron, må man teste vannet på en daglig basis å tilsette små mengder etter behov.

Bruk en pH increaser som et annet alternativ. Dyrebutikker selger disse flytende produkter for å øke pH-nivået i akvarier. Følg instruksjonene på etiketten nøye.

Øke pH-verdien av vannet gradvis. Plutselige endringer i pH er skadelig for fisk.

Hint

Prøv å holde pH-nivået konstant. Dette er best for helsen til fisken.

Elementer i fisken tank kan påvirke pH-nivå. Torvmose og drivved kan senke pH.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-oke-ph-i-en-fish-tank/ "

相关文章!
 • Hvordan å sette sammen en Fish Tank Water Filter
  - 阅 0

  En fisk tank vann filter holder akvariet vannet rent og oksygenrikt. Du kan sette opp store eller små akvarier ved å endre størrelsen på vannfilter, men uansett størrelse, må du skal sette sammen fisken tank vann filter for å holde ting knirkefritt.

 • Hvordan kontrollere temperaturen i en Fish Tank
  - 阅 0

  For å overleve og leve komfortabelt i et hjem akvarium, fisk trenger deres vann for å ikke bare renses med jevne mellomrom, men også holdt på riktig temperatur for å passe sine levevaner. Ferskvann dammen fisk ikke krever en høy temperatur, mens trop

 • Hvordan å opprettholde en Saltvann Fish Tank Hvordan å opprettholde en Saltvann Fish Tank
  - 阅 0

  Vedlikehold av en saltvannsfisk tank omfatter kontroll av saltnivået daglig, og kontrollerer at alle pumpene fungerer. Oppdag hvordan oppførselen til fisken kan være en indikasjon på vannkvaliteten med hjelp fra eieren av en retail akvarium butikk i