Amopage

Hvordan Naturligvis regrow øyenbryn hår

- Views 0
Advertisement

Hvordan Naturligvis regrow øyenbryn hår


Enten du miste øyenbryn hår naturlig eller du plukket for mye sist gang du formet øyenbrynene, er det mulig å vokse tilbake håret. Med hjelp av nærings kosttilskudd, hjem rettsmidler og veiledning fra legen din, kan du vokse tilbake tykkere og sunnere øyebryn over tid.

Du trenger

vitamin B6

Iron (mat kilder)

Oliven olje

Bomullsball

Non-comedogenic øyenbryn pulver

Bruksanvisning

Ta vitamin B6 hver dag for å legge næring til hår, negler og hud. Livestrong.com foreslår å ta et daglig tilskudd av 100 mg av B6 vitamin for å styrke og stimulere veksten av hår.

Sjekk med din lege for en anemi test. Jern er nødvendig i å gi oksygen til cellene som stimulerer hårvekst. Mangel på jern i kroppen, kjent som anemi, kan det være begrensende øyenbryn hårvekst. Forbedre jern og protein i kroppen når testen er bekreftet ved å spise grønne grønnsaker, fisk, egg, melkeprodukter, fersk frukt og grønnsaker på en daglig basis.

Velg et hjem middel for å forbedre hår vekstforhold hvis du er over plukket øyenbrynene. Dypp en ren bomullsdott i olivenolje, og tørk av oljen over øyenbrynene. HomeRemediesForYou.com forklarer at olivenolje hjelper å tykne øyenbrynene.

Unngå plukker øyenbrynene, selv om du føler at de ikke ser enda. Over-plukker brynene ikke bare fører til økt hårtap, men kan også føre til irritasjon og inngrodde hår, ifølge Hair Boutique.

Dekke opp flekkvis områder i øyenbrynet mens du venter på hårene til å vokse tilbake. Non-comedogenic øyenbryn pulver kan du dekke usammenhengende områder med farge uten å irritere hårsekkene og huden. Mange formler inneholder tokoferol, som er et vitamin E og antioksidant, og askorbylpalmitat, et vitamin C og antioksidant. Ifølge PickyGuides, øyenbryn pulver ingredienser også emollients å myke og tilstand håret mens det vokser.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-naturligvis-regrow-oyenbryn-har/ "

相关文章!
 • Hvordan Naturligvis reparere skadet hår med Aloe Vera Hvordan Naturligvis reparere skadet hår med Aloe Vera
  - 阅 1

  Selv om det ligner en kaktus, er aloe vera-planten faktisk i liljefamilien og er kjent som "lilje av ørkenen." I mange kulturer gjennom historien, har aloe vera blitt brukt til helbredelse. Det er ofte brukt for behandling av brannskader og hudi

 • Hvordan Naturligvis Fjern Facial hår på kvinner Hvordan Naturligvis Fjern Facial hår på kvinner
  - 阅 0

  Naturligvis fjerne ansiktshår er en prosess som enhver kvinne bør lære. Kvinner får ofte uønsket ansiktshår som kan være overdreven og mørke. Gjør et naturlig middel for å fjerne uønsket ansiktshår og øke selvtilliten. Du trenger 2 kopper sukker 1/4

 • Hvordan holde øyenbryn hår faller ut Hvordan holde øyenbryn hår faller ut
  - 阅 0

  Alt håret vokser gjennom faser. Telogen er Shedding fase og kan vare i tre til fire måneder. Som nytt hår vokser under det gamle håret, det gamle håret til slutt faller ut. Håret syklusen blir kortere for folk som de blir eldre, med det nye håret er