Amopage

Hvordan Naturligvis bli kvitt Spindelvev

- Views 0
Advertisement

Hvordan Naturligvis bli kvitt Spindelvev


Spindelvev kan være funksjonelle, fordi de bidrar til fange insekter i ditt hjem, men de er også skjemmende. Loft, kjellere, luftventiler, sprekker og hulrom i huset er vanlige steder der du kan finne spindelvev. For å eliminere edderkopper og deres Web-områder, er det ikke nødvendig å kjøpe sterke kjemikalier og insektmidler; det er naturlige måter du kan bli kvitt dem.

Bruksanvisning

Støv, feie og støvsuge hjemmet ditt grundig og regelmessig. Rengjøring hjemme bidrar til å eliminere eggsekker, edderkopper og deres Web. Ta ut støvsuger pose etterpå og kast den utendørs, i en søppelcontainer.

Spyl området rundt hjemmet og rundt overflaten av ditt hjem. Bruk en høytrykks å vaske bort spindelvev skjult i hjørner, sprekker og hulrom utenfor hjemmet.

Rengjør innsiden og utsiden av hjemmet ditt på en konsistent basis. Hvis du konsekvent ødelegge et edderkoppnett, til slutt vil de flytte til et annet sted.

Reduser rot i hjemmet, fordi rotete områder er tilbøyelige til å ha edderkopper og spindelvev. Lagre elementer i forseglede plastposer.

Fang og slipp edderkopper. Plasser en kopp over en edderkopp du finner i ditt hjem. Skyv et stykke papir under koppen og bære inntrengeren utendørs. Slipp ham langt borte fra hjemmet ditt.

Swat og drepe edderkopper i ditt hjem. Bruk en avis eller vått håndkle og raskt swat og drepe edderkoppen. Ved å fjerne edderkopper du minske sjansene for å ha spindelvev.

Rull opp biter av tape med den klebende side opp. Legg dem rundt hjemmet ditt. Tapen blir en naturlig edderkopp felle. Edderkopper som går over båndet vil sette seg fast og til slutt dø.

Påpeke noen utelamper borte fra hjemmet ditt fordi edderkopper liker å gjøre sine web i områder som har konsekvent lys. Slå av alle lysene som ikke er nødvendig.

Tett sprekker og hull i veggene som kan fungere som en inngang for edderkopper.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-naturligvis-bli-kvitt-spindelvev/ "

相关文章!
 • Hvordan Naturligvis bli kvitt en Ashy Face Hvordan Naturligvis bli kvitt en Ashy Face
  - 阅 0

  Afrikansk-amerikansk hud har en tendens til å være mer fet enn andre hudtyper. Det gjør ikke det immun mot tørr og flassende hud, spesielt om vinteren. Når afrikansk-amerikansk hud får tørr, kan det resultere i en ashy hudfarge. Det er på grunn av dø

 • Hvordan Naturligvis bli kvitt parasitter i kroppen din Hvordan Naturligvis bli kvitt parasitter i kroppen din
  - 阅 0

  Parasitter kan skape alvorlige og noen ganger livstruende helseproblemer. De er ikke en bakterie eller virus; de er vanligvis mye mer farlig enn de to. Parasitter lever i menneskelige organer og mate ut av blod eller maten du spiser. Disse parasitten

 • Hvordan Naturligvis bli kvitt Poison Ivy Hvordan Naturligvis bli kvitt Poison Ivy
  - 阅 0

  Poison Ivy kan ødelegge noens dag. Kjører inn i det når du er ute prøver å kommunisere med naturen vil gjøre hele turen en byste. La det snike seg inn i hagen din vil resultere i en ubehagelig overraskelse. I alle tilfeller Poison Ivy vil forlate en