Amopage

Hvordan montere et speil over en soverom Dresser

- Views 0
Advertisement

Hvordan montere et speil over en soverom Dresser


Et soverom speil ikke bare gjør et rom ser større, men også gjør seg klar om morgenen mye enklere. Når hengende et speil over et soverom kommode, vil du sørge for at det er estetisk tiltalende, noe som betyr at det henger rett og forholdsmessig fra dresser. Du ønsker også å være sikker på at det henger sikkert for å unngå knust glass og mulige skader.

Du trenger

Speil

Målebånd

Nivå

Blyant

Viskelær

hengende maskinvare

Bruksanvisning

 • 1

Mål fra toppen av kommoden til der du ønsker at bunnen av speilet for å sitte. Du ønsker speilet for å være høy nok til at du kan se hele ansiktet, men ikke så høyt at speilet ser vanskelig på toppen av kommoden. Når du har bestemt plasseringen din, merk den med en blyant.

2

Hold nivået horisontalt langs merket du nettopp laget. Bruk blyant til å tegne en linje langs nivå.

3

Mål høyden på speilet. Ved hjelp av disse målingene og den linjen du nettopp tegnet, markere hvor toppen av speilet vil sitte.

4

Hold nivået horisontalt langs merket du nettopp laget. Igjen, bruke blyant til å tegne en linje langs nivå.

5

Mål bredden på kommoden og bruke blyant for å markere midtpunktet på veggen.

6

Tegn en vertikal linje mellom to horisontale linjer, ved hjelp av nivå og en blyant.

7

Måle bredden av speilet. Ved hjelp av disse målingene og en blyant, trekker to vertikale markeringer fra veggen, i like avstander fra senterlinjen.

8

Hold nivået vertikalt langs en av de merkene du nettopp laget. Bruke en blyant til å tegne en linje langs nivået mellom de to horisontale linjer. Gjenta med den andre vertikale merket. Du har nå trukket en eksakt oversikt over speilet!

9

Fest maskinvare til veggen ved hjelp av linjene du har tegnet som en veiledning. Maskinvaren du velger vil være basert på speilet du henger og hvilken type vegg du arbeider med. Hvis speilet har ingen ramme, kan du bruke flere dekorative speil klipp, vanligvis to på toppen, bunnen og sidene av speilet. Et speil lett i vekt med en tråd eller spiker hull på baksiden kan ofte bli hengt på en rett spiker. En stor og tung speil som blir hengt på gips vil kreve hul veggfester for ekstra støtte.

10

Slette blyantmerker og henge speilet!

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-montere-et-speil-over-en-soverom-dresser/ "

相关文章!
 • Hvordan montere et speil for å Plywood Hvordan montere et speil for å Plywood
  - 阅 2

  Ved å montere et speil for å kryssfiner, kan det fungere som en enkel hjemmelaget speil på egen hånd, eller du kan bruke den som en start punkt for et større håndverket produkt. Prøv å spørre din lokale speil forhandleren for å kutte glass i former s

 • Hvordan montere et speil over en Dresser Hvordan montere et speil over en Dresser
  - 阅 0

  Mange liker å ha et speil over deres romanse til å bruke som en dressing hjelpemiddel, for å se hvordan antrekk ser eller fikse hår og makeup. Speilet er vanligvis plassert enten ved siden av den ene enden av dresser eller sentrert over dresser. Noen

 • Hvordan montere et speil til et bad Wall Hvordan montere et speil til et bad Wall
  - 阅 0

  Speil er en viktig del av alle bad plass. De to hovedtyper av badet speilmonterings metoder inkludert bruk av lim eller speil klipp. Festing av speilet på baderomsveggen med klips innebærer at installatøren kan skru plastspeilklemmene på toppen, til