Amopage

Hvordan Monter menn Suit for en atletisk bygget

- Views 0
Advertisement

Hvordan Monter menn Suit for en atletisk bygget


Off-the-rack passer ofte faller i slim-og-trim passer eller selv store-and-høye menn, men å finne en atletisk middel bakken kan være utfordrende. En skredder er din mektigste våpen i jakten på den perfekte passform, men endringer må passe en kraftig kroppsform. Kjerne reglene for riktig dress passform vil tjene deg godt, men du må gjøre noen unntak å smigre en atletisk kropp, nemlig i bryst, skuldre og bukser sete.

up Top

Brede skuldre noen ganger gjøre for en altfor tight passform. For å bøte på dette problemet, søke en soft-strukturert dressjakke som har litt mindre polstring i skuldrene. Skulderputer skulle ende akkurat der skuld slutt. Alltid knappen jakken før du kjøper for å være sikker på at det ikke trekke eller gjeng. Unngå å kjøpe en jakke som er for lang med tanke på at den hem bør falle omtrent på linje med langfingeren når armene hvile på sine sider.

Under midjen

Hvis du har godt bygget ben, bukser ofte følger kurven av kalvene akkurat, men klamrer seg til lårene og setemuskler. I dette tilfellet søker dress bukser med ekstra innvendig stoff langs baksiden og lår sømmer, slik at de kan la ut av en skredder. Styr klar av magre kutt - med mindre du har en svømmer kropp eller en løper fysikk, da disse passer ofte ser for stramt. Flat-front bukser litt tapering er flatterende på menn av alle med nybygg, men de spesielt hjelpe atletisk organer unngå bunchy, baggy eller formløse nederste halvdel.

Suit Skiller og Detaljer

For menn med brede kropper, finne en uniform passer kan være problematisk - jakken kan passe som hånd i hanske, men de matchende bukser kan være for romslig for en tonet midje og ben. I dette tilfellet, kjøpe dressjakke og bukse separat. Mange butikker tilbyr matchende elementer av racket, men hvis du ikke er i stand til å finne perfekte parene, stokk med tid testet fargekombinasjoner for bukser og jakke, slik som marineblå og taupe, sort og grå, eller baby blå og mørk blå . Velg standard bredde bånd og lapels, snarere enn tynne eller brede kutt. Når det gjelder mønster, faste stoffer, veldig fine pinstripes, og fiskebein er ditt beste spill.

Sprekere tips

Fremfor alt annet, komme tett med din lokale skredder. Selv om du ikke kan kjøpe en made-to-measure dress, kan en kunnskapsrik skredder endre en off-the-rack plagg til flatere din individuelle kroppsfasong. Når det tviler, størrelse ned subtilt. Mens sports kommer ofte med vilje baggy, bør drakten ikke henge av kroppen din som et par gardiner. Vær oppmerksom på silhuetten. Du bør være i stand til å bevege seg fritt, men drakten som helhet skal skissere den naturlige kurven av kroppen din.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-monter-menn-suit-for-en-atletisk-bygget/ "

相关文章!
 • Hvordan Monter menn Overcoat Hvordan Monter menn Overcoat
  - 阅 0

  Behovet for en herrefrakk er kanskje mote mer enn funksjon, men hvis du har det i tankene du vil ha en, må du få det montert akkurat som alt annet i garderoben. Utformingen gir seg mer til mannen som bærer en dress eller sport pels, og fungerer bedre

 • Hvordan Monter menn halskjede Hvordan Monter menn halskjede
  - 阅 0

  Kjøpe en manns kjede kan være vanskelig, spesielt hvis du kjøper det på nettet, og du kan ikke se det, og prøve den på før kjøpet. For best resultat, måle halsen på mannen som skal ha kjedet. Når du vet halsen måling, vet du hvor du skal begynne å pa

 • Hvordan Sy en menn Suit
  - 阅 1

  Suits kan variere fra de mest formelle antrekk, inkludert en jakke, bukse, vest, kjole skjorte og slips, til relativt tilfeldig sport jakker og bukser. Uansett, drakter er et prosjekt for de erfarne i å sy klær. Du kan velge å sy alle bitene i dress,