Amopage

Hvordan Monter en tak Spotlight

- Views 0
Advertisement

Hvordan Monter en tak Spotlight


Innfelte spotlights styrke den estetiske appellen til et rom eller fremheve bestemte deler av huset ditt, fordi de kaster lys over et lite område for en bestemt oppgave. Fordi de er skjult i taket, de gjør rommene de er i bruk i virke mer romslig. Velg riktig plassering av søkelyset på forhånd, avhengig av området du ønsker å belyse. De fleste søkelys Pakkene er tilgjengelig i hjemmet forbedring eller elektriske butikker.

Du trenger

stud finder

Bore

Wire kleshenger

Spotlight kit

Utility kniv eller gips skrue

Wire stripper

Bruksanvisning

Marker ønsket sted på taket der du vil installere rampelyset, med en blyant. Finn og merk plasseringen av bjelkene på hver side av det markerte stedet, fordi huset for rampelyset vil være mellom de to bjelkene.

Bor et lite hull på ønsket sted der du vil installere i rampelyset og utvide en wire kleshenger gjennom den. Du trenger en klarering fra 8 inches over spot for rampelyset kan. Bruk rettet kleshenger ledning for å fastslå om det er nok klaring.

Hold søkelyset malen på taket over mark og skissere kantene. Skjær rundt sirkelen omrisset på taket ved hjelp av et verktøy kniv eller gips sag. Fjern utskjæringen og sett det til side.

Trekk en elektrisk kabel fra en strømkilde gjennom taket og gjennom hullet. Tillat 16 til 18 inches av ledning til å henge gjennom hullet for å gjøre ledningene lett. Bruk et verktøy kniv til å kle av 8 inches av kabelens ytre vindsperre, og lukke endene. Også strippe 3/8 tomme av plastbelegg av endene av de svarte og hvite ledningene ved hjelp av wire strippere. Slå av strømmen med strømbryteren boksen.

Løsne og fjern lysets koblingsboks dekselet. Før kabelen gjennom hullet på siden av boksen. Klem kabelen for å holde den på plass. Match ledninger av farger; svart til svart, hvit til hvit og jord til jord, capping forbindelsene med kontakter. Sett på lokket på koplingsboksen.

Sett de fire festeklipsene som kommer med spotlight kit i taket hull, med sine øvre ender skyve ned på gips. Trekk disse klippene i slik at de ikke går utover kan. Sett boksen i boksen inn i hullet og skyv den opp i hullet slik at dens flens er i flukt med taket. Skyv hver montasjeklipsen opp og ut til det klikker, sikring av ligaen.

Plasser dekorative trim stykke over rampelyset og trekke ut hver vår. Hook hver vår til den tilsvarende hull i boksen for å fullføre installasjonen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-monter-en-tak-spotlight/ "

相关文章!
 • Hvordan Monter Frameless Mirrors
  - 阅 0

  En av de mest rimelige måter å dekorere et rom er å montere en rammeløs speil på en vegg. Rammeløse speil legge til dybde og en følelse av åpenhet til et rom uten overveldende det med tung støping. Selv om rammeløse speil er vanskeligere å montere en

 • Hvordan Monter en BH riktig
  - 阅 0

  Er du usikker på om din bra passer ordentlig? Før du kjøper en bra, bør du måle deg selv for å sikre en riktig passform. Bruk denne veiledningen for å hjelpe deg. Du trenger klær målebånd Hvordan Monter en BH riktig 1 Mål bandet størrelse iført en un

 • Hvordan Monter en Deer Hoof
  - 阅 1

  Hjort hover er et flott tillegg til en mount. Brukes som en pistol eller bue rack, de er et minne om jakten. Dette er også en god introduksjon til utstopping. Lære å montere en hjort hov kan starte på en ny karriere. Når du mestrer dette prosjektet,