Amopage

Hvordan markedsføre et produkt til Walmart

- Views 3
Advertisement

Walmart er en av de mest kjente forhandlere i verden. Selskapet praktisk talt oppfant super, som selger alt fra kjæledyr mat til palmer til manikyr og hummer. Alle kan søke om å selge et produkt og bli en leverandør for Walmart, men før du bruker du trenger å gjøre lekser. Spør deg selv om produktet fyller en selger nisje som Walmart har, og forstå hvilken rolle bedriftens kjøperen. Med tålmodighet, hardt arbeid og en god selger proposisjoner, kan din være det neste produktet på Walmart i hyllene.

Bruksanvisning

Besøk Walmart butikker for å få en god forståelse for hvilke produkter er allerede tilgjengelig i din produktgruppe og hva den gjennomsnittlige salgsprisen er.

Skaff en leverandør evalueringsrapport med Dun & Bradstreet (D & B). Ring 866-815-2749 for å snakke med en representant som kan hjelpe deg.

Forespørsel om produktet ansvarsforsikring, med en minimumsgrense på $ 2 millioner, fra en forsikringsgiver; være klar til å gi dette sertifikatet til Walmart kjøperen på forespørsel. Følgende må være oppført som Tilleggs Forsikret & Certificate Holder på forsikringen:

Walmart Stores Inc., dets datterselskaper og tilknyttede selskaper

Attn: Forsikring Compliance

702 SW Eighth St.

Rogers, AR 72716-0145

Skaff en strekkode fra Uniform Code Council (UCC) (GS1). Walmart vil akseptere brevet som ble sendt fra UCC. Dette brevet er sendt inn med en prøve av produktet.

Skriv ned dine strategiske selge proposisjoner. De selger proposisjoner er grunnen til at Walmart kundene vil kjøpe produktet. Det er grunnen til at produktet blir en suksess og gjøre Walmart en masse penger for å selge det til sine kunder.

Fylle ut et elektronisk innsending på Walmart leverandøren nettstedet produkt. Se Ressurser for en link. Når søknaden er fylt ut, vil det bli videresendt til kjøperen for produktet ditt område. Du vil motta enten en e-post med informasjon om neste trinn eller et avslagsbrev.

Send en kopi av UPC-kode brev og produktprøve (r) adressen oppgitt i e-posten fra kjøperen. Du må også gi reviderte regnskapet for firmaet ditt. Regnskapet må vise bedriftens stabilitet i markedet. Walmart vil vurdere din evne til å møte kjøperen etterspørselen på kvalitet produksjonsnivå.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-markedsfore-et-produkt-til-walmart/ "

相关文章!
 • Hvordan markedsføre et produkt til Forhandlere Hvordan markedsføre et produkt til Forhandlere
  - 阅 0

  Å få produktet i butikkene kan være den vanskeligste delen av en virksomhet. Forhandlere presenteres med så mange valg at det er viktig at du gjør ditt produkt skiller seg ut. Unngå noen avvisninger ved å sørge for at du målrette forhandlere som har

 • Hvordan å oppsalg produkter til kunder
  - 阅 0

  Mersalg kundene kan øke din fortjeneste. Produktoppgraderingsmuligheter innebære å overbevise en kunde til å kjøpe et dyrere produkt eller en tjeneste når han eller hun er interessert i å kjøpe et annet produkt. Fordelen med mersalg kunder er at de o

 • Hvordan få gratis produkter til gjennomsyn på bloggen din Hvordan få gratis produkter til gjennomsyn på bloggen din
  - 阅 3

  En av fordelene med å skrive bloggen vurderinger mottar gratis produkter. Bloggere kan gjøre flere ting for å få gratis gjennomgang produkter, inkludert nærmer bedrifter og spør etter prøver, bli affiliate programmer og legger gjennomgang politikk. T