Amopage

Hvordan måle transportbånd Lengde

- Views 5
Advertisement

Hvordan måle transportbånd Lengde


Det er alltid best å sjekke manualen for maskinen du ønsker å kjøpe en ny belte for. Den manuelle vil ha de mest nøyaktige målinger. Mange belter blir skadet eller strukket etter installasjon og måling du får vil ikke alltid være det riktige. Å erstatte en mindre belte for et større man kan resultere i skade på maskinen, den nye belte eller redusert drift av funksjonalitet av selve maskinen. Hvis den manuelle ikke er tilgjengelig, vurdere tilstanden til beltet før måling og bestemmer seg for en erstatning størrelse.

Bruksanvisning

Strekk transportbåndet ut på en plan overflate hvis ikke er festet til en maskin. Strekk et målebånd flatt mot beltet for å registrere lengden mellom de øvre og nedre deler. Dette vil gi deg lengden på beltet du trenger.

Mål lengden på beltet du trenger ved å ta banen til beltet i maskinen du har tenkt å bruke den i hvis beltet er skadet. Denne banen vil være det området hvor beltet vil reise under bruk.

Bestemme bredden av beltet ved å måle den fra kant til kant. Bredden av båndet er viktig ved kjøp av et nytt belte. Å ha et belte som er for tynt vil føre til hyppigere og enklere pauser.

Registrere lengden og tykkelsen på skivene som vil holde transportbåndet hvis beltet er allerede brutt. Denne metoden vil også bidra til å bestemme bredden på beltet du trenger.

Kjøpe et belte som er en tomme eller to mindre enn målingen av banen. Dette vil gi rom for beltet for sikkert feste og strekke ut et par inches mens du justerer til maskinen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-male-transportband-lengde/ "

相关文章!
 • Hvordan måle baby lengde for en vekstkurve Hvordan måle baby lengde for en vekstkurve
  - 阅 8

  Barnet vokser i et hurtig tempo, tredoble sin fødselsvekt i sitt første år og vokser ca 10 inches eller 50 prosent i lengde. Din helsepersonell måler sin vekt og lengde på hver sjekk for å finne ut om barnet utvikler proporsjonalt. Hvis hans vekt ell

 • Hvordan måle Shaft Lengde
  - 阅 7

  Drivakselen er akselen som forbinder de to delene av drivverk (foran og bak). Drivakselen overføringer dreiemoment - kraften som brukes til å rotere et objekt - mellom de to komponentene. Dreiemomentet utsetter skaftet for intens press og slitasje. D

 • Hvordan måle String lengde for en Long Bow Hvordan måle String lengde for en Long Bow
  - 阅 0

  Den ideelle strenglengde for en buen er bestemt ved den totale lengden av buen. Velge riktig lengde på strengen er kritisk for ytelsen og sikkerheten til baugen. Velg en lengre streng og bue mister strømmen. Velge en kortere streng og ekstra trykket