Amopage

Hvordan lydisolerte gulvet

- Views 0
Advertisement

Hvordan lydisolerte gulvet


Mange huseiere, leilighet dwellers, condominium eiere og leietakere står overfor utfordringen med å begrense støy fra etasjen over. Lydisolering gulv hindrer mange foreldre hodepine når en ung, spirende musiker praktiserer sin nye tuba eller trommer. Leve i en tilkoblet bolig legger press på eieren eller leietakeren å utvide vanlig høflighet til sine naboer nedenfor ved å senke støynivået på hans gulvet eller lage en lyd barriere for å redusere støyen. Flere tilnærminger kan med hell lydisolert gulv.

Du trenger

Teppe

Teppe padding eller lyddempende teppe padding

lydisolering underlag

damping compound

Cork gulv

gips

Spiker eller skruer

akustisk tetningsmasse

Akustiske himlingsplater

Bruksanvisning

 • 1

Lå tykt teppe polstring og en vegg-til-vegg teppe over hele gulvet i rommet du ønsker å lydisolerte. Velg standard tykk polstring eller en mer effektiv, spesialisert lyddempende polstring. Tepper og padding er mest effektive for å redusere støy fra virkninger som turgåing eller slippe elementer på gulvet. Teppe og polstring bidra til å dempe støy fra TV, radio, stemmer og musikkinstrumenter, men ikke helt eliminere støy.

2

Lå lydisolering underlaget på undergulvet. Sett inn en tube med damping compound inn i en fugepistol. Spre et lag med damping compound over underlaget. Umiddelbart installere et hardt gulv alternativet som tre eller konstruert gulv. Kombinasjoner av damping compound og lydisolering underlaget redusere både støt og luftbårne lyder.

3

Lå lydisolering underlag og kork gulv oppå undergulvet. Cork gulv har naturlige lyddempende egenskaper, og legger til spesialiserte underlaget fullfører lydisolering effekt.

4

Henge en andre gips lag på toppen av den eksisterende gips taket som ligger under gulvet. Påfør et lag med grønn lim på baksiden av et panel av gips, løfte panelet til taket, holder den på plass og vask spiker eller skruer gjennom de to lagene med gips i bjelkene. Påfør akustisk fugemasse inn i hullene og rundt omkretsen av taket.

5

Fest akustiske himlingsplater til det eksisterende taket for å dempe støy fra etasjen over. Kjør en perle av bygging lim rundt omkretsen av flisen, og fylle flis feltet med monteringslim i en S-mønster. Plasser brikkene på taket, og spenne flisene til bygging lim tørker. Tett hull i flisen felt og omkretsen av taket med akustisk fugemasse.

Hint

Tett brødskive grønn lim mellom harde flater, mens den grønne limet er vått for å oppnå maksimal effekt.

Innhente tillatelse fra byggeier før du installerer lydisolering alternativ.

Ingen gulv lydisolering alternativet er helt effektiv uten lydisolering vegger, dører og tak. Støy reiser i flere retninger samtidig.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lydisolerte-gulvet/ "

相关文章!
 • Hvordan lydisolert en leilighet
  - 阅 0

  Leilighetene er fantastisk hvis du ikke bryr seg for hagearbeid eller liker å være i stand til å plukke opp og flytte på vilje. Et problem med leiligheter, er imidlertid at de er sjelden lydisolerte. Enten kan du høre alt naboene gjør, eller du finne

 • Hvordan lydisolert et tak
  - 阅 0

  Leilighet dwellers vet at ovenpå naboer har et stort potensial til å ødelegge noen rolig kveld. Støyen fra partene, reparasjoner, og noen ganger også enkle fotspor har tendens til å reise fra gulv til tak under med letthet. Dette er selvsagt også til

 • Hvordan lydisolerte rom Hvordan lydisolerte rom
  - 阅 0

  Hvis naboene kaste en fest hver gang du spiller stereo, leiren ut i hagen for å høre det store spillet på storskjerm - eller enda verre, klager til politiet når du sprenge Beatles, Bach eller Britney Spears - - kanskje det er tid for noen lydisolerin