Amopage

Hvordan løse Business Communication Problems

- Views 0
Advertisement

Hvordan løse Business Communication Problems


Suksessen til prosjekter og til og med hele organisasjoner er avhengig av effektiv forretningskommunikasjon. Uten det, kan tidsfrister bli savnet, produkt eller tjeneste kvaliteten kan lide og moral kan slippe, bare fra dårlig konstruert eller mottatt meldinger. For å avhjelpe kommunikasjonsproblemer, må du holde språkforskjeller i perspektiv, temperament kroppsspråk, endrer kommunikasjonsmetoder og invitere tilbakemeldinger og deltakelse.

Hold Språk i perspektiv

Hvis du gjør forretninger internasjonalt, er du sannsynligvis kommer til å kjøre inn i språkbarrierer på ett eller annet punkt. Det finnes måter rundt disse barrierene ved hjelp av tolk eller lære et andrespråk. Imidlertid kan måten du bruker språket også være forskjellig i forhold til slik det er brukt i andre land. Ifølge World Culture forretninger, kan enkelte setninger eller talemåter virke veldig positivt i enkelte kulturer, mens de kan virke unnvikende eller upassende i andre. For å løse dette problemet, holde språket i perspektiv når du kommuniserer med forretningsforbindelser fra andre land.

Temper Body Language & Gestures

kroppsspråk påvirker måten du kommuniserer med dine kolleger, enten du vet det eller ikke. Ifølge InterNations, peker en finger på noen i enkelte kulturer anses uhøflig, mens i andre kulturer nikker hodet betyr nei, i stedet for ja. Som et resultat, må du skreddersy ditt kroppsspråk og gester for å ta hensyn til kulturelle forskjeller. Ellers kan du ende opp med å sende non-verbale meldinger som kan sette på spill dine relasjoner.

Endre kommunikasjonsmetoder

Det finnes en rekke måter du kan kommunisere med dine kolleger som går utover ansikt-til-ansikt-kommunikasjon. Dette inkluderer videokonferanser, konferansesamtaler, e-post og skriftlige bokstaver. Hvis ansikt-til-ansikt samtaler ikke får du hvor som helst, sende en e-post eller å delta i en telefonkonferanse kan bidra til å fjerne kommunikasjonsbarrierer og levere meldingen mer effektivt. Derimot, hvis noen er stadig vanskelig å nå på telefon eller e-post, deretter ansikt til ansikt møter kan rydde opp kommunikasjonsproblemer.

Inviter Tilbakemeldinger Deltakelse

Hvis du ikke synes å være å få ditt budskap til dine kolleger, så kan du invitere tilbakemelding til å bestemme hvor gapet er. Du kan også be om aktiv deltakelse fra publikum, som kan bidra til å øke deres engasjement og holde dem lytter til hva du har å si. Det er ikke nok bare å være fornøyd med tomme blikk eller passiv avtale med dine argumenter. Det er viktig å samle tilbakemeldinger og oppmuntre aktiv lytting for å forbedre måten du kommuniserer.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lose-business-communication-problems/ "

相关文章!
 • Hvordan løse en Algebra Problem med Elimination
  - 阅 0

  Når du har to algebra likninger, kan du bli bedt om å løse for variablene "x" og "y". En måte å løse en algebra problemet er å bruke eliminasjon. Ved å bruke eliminering du er i kraft eliminere en variabel for å løse for en annen. Denn

 • Hvordan løse Math Coin problemer Hvordan løse Math Coin problemer
  - 阅 0

  Mynt matematiske problemer brukes i lavere karakterer til å undervise små barn verdiene av mynter og hvordan du kan telle dem å gjøre valutavekslinger. Tredje og fjerdeklassinger har ofte mynt gangeproblemer som bruker kjente myntverdier som multiple

 • Hvordan løse eventuelle math problem på sekunder
  - 阅 0

  For mange mennesker, er matematikk et veldig vanskelig tema, og mange av lærerne ikke er i stand til å gi studentene en-til-en hjelp de kan kreve for å mestre matematikk. Hvis du leser denne artikkelen, så er du sannsynligvis en bit av en matte-a-fob